Floyd Mayweather vs Logan Paul har en riktigt underlig specialregel!

✔ Här är hela listan inför helgens möte!

I helgen kommer Floyd Mayweather, en av boxningsvärldens absoluta giganter, att ryka ihop med Logan Paul, en YouTube-stjärna som endast gått en professionell match, som han dessutom förlorade.

Spektaklet har kommit att både kritiseras och hyllas från alla håll och kanter. Medan några tycker att det är en skymf mot boxning så tycker andra att det är ett bra sätt att popularisera sporten.

Oavsett vad man tycker så kommer Mayweather och Paul att dela ringen i helgen, men inte utan en hel del specialregler. För det första är mötet en uppvisningsmatch, vilket betyder att resultatet inte kommer att hamna på endera boxares matchfacit.

Men inte nog med det. MMA-journalisten Marc Raimondi pratade med en representant från den Miami-kommission som överser galan. Raimondi kunde dela med sig av en lista av specialregler som sticker ut från det normala.

Bland annat kommer inte någon officiell vinnare att bli utsedd (?!) Här är hela listan:

 • Inga poängdomare
 • Ingen officiell vinnare kommer att utses
 • Knockouts är tillåtna
 • Eventuell knockout är upp till ringdomaren
 • Inga huvudskydd
 • 12 oz. handskar
 • Åtta 3-minuters ronder

Floyd Mayweather vs. Logan Paul – Matchkort, Svenska Tider, Stream & InfoHETAST JUST NU


Boxning: Floyd Mayweather vs Logan Paul

Helgens boxningsmatch är inte auktoriserad av Floridas boxningskommission på grund av den stora storleksskillnaden mellan Mayweather och Paul.

Inför sin boxningsmatch mot Manny Pacquiao i maj 2015 vägde Mayweather in på 146 lb, ca 66 kg. När han mötte Conor McGregor i augusti 2017 vägde han 149,5 lb, ca. 67.8 kg.

Paul vägde in på 199.4 lb i sin enda proffsmatch, ca. 90,4 kg. Han är också 188 cm lång, till skillnad från Mayweather som mäter 173 cm. Det finns dock en rejäl skillnad i bakgrund som boxare, något som med största sannolikhet kommer göra all skillnad när matchen väl körs igång.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Floyd MayweatherSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...