Före detta flickidolen Aaron Carter klar för boxningsmatch!

✔ Förväntas tjäna över 8 miljoner kronor ✔ Ska möta 23 cm längre basketspelaren

De som är födda på 90-talet kanske minns popstjärnan Aaron Carter, lillebror till Backstreet Boys-stjärnan Nick Carter.

Aaron gjorde sin skivdebut 1997 endast 9 år gammal och under åren som följde hade han flera stora hits med låtar som Aaron’s Party (Come Get It)

På senare år har dock stjärnans liv istället kantrats av kontroverser. Förutom problem med droger har han även anklagat sin döda syster för sexuella övergrepp och han säger sig lida av schizofreni och bipolaritet.

Nu avslöjar den förre detta popstjärnan att han planerar att testa boxning. Motståndaren är den 8 år äldre och 23 cm längre NBA-spelaren Lamar Odom. Matchen planeras äga rum I Atlantic City den 12 juni och kommer vara en uppvisningsmatch på tre ronder. Carter uppskattar att han kommer tjäna över 1 miljon dollar på matchen, över 8 miljoner kronor.

Att möta en så mycket större motståndare verkar inte bekymra Carter som i en video förklarar att han ser fram emot matchen och att han har mycket erfarenhet av att slåss på gatan.

 – Jag vill att ni ska veta att jag inte bara är en musikproducent, underhållare, sångare och dansare, jag är också en fighter. Jag växte upp med att slåss på gatan.

 


HETAST JUST NU:


Aaron Carters motståndare är betydligt längre

Motståndaren Lamar Odom spelade i NBA i 15 år mellan 1999-2014 och har också representerat USA i landslagsbasket. Odom är 208 cm lång mot Carters 185 cm.

Det kommer troligtvis även vara en stor viktskillnad då Carter haft problem med ätstörningar och vägt farligt lite. Som minst vägde han 52 kg men efter att ha tagits in på behandlingshem fick han upp sin vikt till 75 kg. Det är dock ändå en bit ifrån Odom som under sin karriär haft en listad vikt på 104 kg.

Carter och Odom blir två nya i raden av kändisar som testar boxning. Men mest kända under senare år är antagligen bröderna Logan Paul och Jake Paul.

Det större antalet kändisar som ger sig in i boxning har tidigare retat upp många inom sporten. En av dem är den legendariske tränaren Teddy Atlas som efter att Jake Paul brutalt knockat Nate Robinson inte var nådig i sin kritik.

 – Jag bryr mig inte om det är atleter eller inte. Sluta släpp in folk i ringen som inte kan slåss.

Carter och Odom har också släppt videos på när de tränar. Videos som fått många negativa kommentarer om deras boxningskunskaper. Du kan se båda nedan!

 

Har du något intresse av Aaron Carter vs Lamar Odom?

 

Kategorier
BoxningJake PaulSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara