Före detta UFC-mästaren visar upp rejäl skada: “Jag är ingen modell”

✔ Återvänder till träningen dagen efter!

Skador är en vanlig del av en MMA-fighters liv. Den skada som den forne UFC-mästaren Joanna Jedrzejczyk dragit på sig är dock något utöver det vanliga.

Igår lade polskan Jedrzejczyk upp ett inlägg på sociala medier där ett fruktansvärt jack syns i hennes högra smalben. Hon gav inte någon tydlig förklaring på vad som hade hänt. Jedrzejczyk hade dock en skämtsam ton i bilderna och inlägget i sig – vilket bådar gott.

– Så du vill bli en fighter, frågade Jedrzejczyk. Svep vänster på egen risk. De goda nyheterna är att jag kan återvända till träning imorgon bitti.

Hon lade även till hashtaggarna: #iamnotamodel imafighter #stillpretty


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joanna Jedrzejczyk (@joannajedrzejczyk)


HETAST JUST NU


Återvände till träning nästa dag

Oavsett hur Jedrzejczyk mådde efter operationen så krävdes tydligen tolv timmar på sjukhuset och elva stygn. Det stoppade dock inte polskan från att återvända till träningen dagen efter, något hon tydliggjorde i sitt nästa inlägg.

Den senaste tiden har Joanna haft det tufft karriärmässigt. Hon har förlorat två utav sina tre senaste matcher samt fyra utav sina sex senaste. Alla förlusterna har dock skett i titelmatcher mot elitfighters som Rose Namajunas, Valentina Shevchenko och Zhang Weili.

Sist hon var aktuell var på UFC 248 där hon utmanade Weili om stråviktstiteln. Det var en historisk match, hyllad från alla möjliga håll inom MMA-världen och som utnämndes till årets match 2020 av många. Efter fem jämna och blodiga ronder förlorade Jedrzejczyk via delat domslut.

Det har nu gått över ett år sedan Jedrzejczyk sist tävlade. Oavsett när och mot vem hon återvänder verkar polskan fortfarande ha rätt inställning för att lyckas.

Vem vill du se Joanna Jedrzejczyk möta härnäst?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Joanna JedrzejczykSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...