Förlorade i helgen – Nu får han sparken från UFC!

✔ Inte vunnit i någon av de fyra senaste matcherna!

MMA-veteranen med femton matcher i UFC Darren “The Dentist” Stewart är inte längre en del av organisationens trupp. Uppgifterna bekräftades av MMA Fighting som var i kontakt med UFC.

“The Dentist” lämnar UFC efter att han inte lyckats segra i någon av de fyra senaste framträdanden som han tagit del av. Förlusterna kom ifrån Kevin “Trailblazer” Holland, Eryk “Ya Boi” Anders och Dustin “The Hanyak” Jacoby.

Den övriga matchen som inte nämndes slutade i en “No Contest” via ett otillåtet knä i första ronden. Det var i den första matchen på mot Anders på UFC Vegas 21 i mars detta år. Ett returmöte bokades in några månader efteråt i juni där “The Dentist” förlorade via ett enhälligt domslut.

Stewart har nu fått sparken från UFC efter hans senaste förlust mot Jacoby förra helgen. Förlusten kom via TKO i den första ronden och förlängde Stewarts förlustsvit till tre matcher på raken.


HETAST JUST NU


Darren Stewart får lämna UFC efter ett långt samarbete

Stewart gjorde sin debut för UFC i november 2016 efter att ha vunnit två matcher i Cage Warriors via avslut. Dessvärre slutade hans debut i en “No Contest” och han lyckades inte vinna i sina fyra första matcher. UFC valde dock att ha kvar honom och han tog sin första vinst mot Eric Spicely i maj 2018.

Han följde upp med ytterligare en vinst innan han förlorade mot den unga talangen Edmen Shahbazyan som gjorde sin UFC-debut. “The Dentist” lämnar UFC med ett totalt matchfacit på tolv vinster, åtta förluster och två “No Contest”.

Men Stewart håller sig optimistisk om att han kommer få en ny chans i UFC och gick ut på sociala medier i tisdags och nämnde att han planerar att ta sig tillbaka till mellanviktsklassen i framtiden.

 

Tror du vi får se Stewart tillbaka i UFC?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...