Holly Holm UFC San Diego - Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Forna mästarinnan Holly Holm förlänger med UFC

✅ Holly "The Preacher's Daughter" Holm förlänger med UFC ✅ Besegrade Ronda Rousey via brutal knockout i Australien ✅ Utmanat om flera titlar i UFC

2015 steg den forna mästarinnan Holly Holm in i UFC-buren för första gången. På förhand var hon en av de få som majoriteten trodde kunde besegra den dåvarande mästarinnan “Rowdy” Ronda Rousey.

Holm vann två raka innan hon till slut fick titelchansen mot Rousey i Melbourne, Australien. Det var tydligt från första stund att Rousey var skakad då hon redan på invägningen började kasta glåpord mot Holm och inte alls var sig själv.

I matchen var Rousey helt utklassad och i början av andra ronden träffade Holm med huvudsparken som stavade slutet på Rouseys titeldominans.


Relaterat


Tyvärr skulle Holm själv förlora titeln redan i nästa match mot Miesha Tate, samt två efterföljande matcher. Efter att ha utmanat Cris Cyborg om fjäderviktstiteln, tog hon senast hem en vinst mot Megan Anderson.

Nu har Holm skrivit på för ytterligare sex matcher i oktagonen. Hon var planerad att möta Aspen Ladd på UFC 235: Jones vs. Smith men Holm drog sig ur den matchen. I skrivande stund har UFC ingen bokad match för “The Preacher’s Daughter”.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Holly HolmSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...