UFC-fighterns förvånande reaktion – efter att nakenbilderna läckt ut!

✔ "Alla är inte alltid ärliga mot dig"

Den forna UFC-mästarinnan Jessica Andrade är en av många fighters som använder sig av OnlyFans för att dryga ut kassan.

För några månader sedan skapade hon ett konto med sin frus samtycke. Via OnlyFans har Andrade delat med sig av exklusiva bilder, varav några varit av både naken och lättklädd karaktär. Nu har dock en del av nakenbilderna läckt ut från betalsidan och spridits på nätet utan hennes medgivande.

Det verkar dock inte vara något som rör Andrade särskilt mycket i ryggen. I en intervju berättar hon hur hon tagit lätt på händelsen och vill dra fördel av sin kropp medan hon är ung.

 — Jag blev inte upprörd för jag hade redan föreställt mig att det kunde hända, sade Andrade till MMAFighting. Jag har sett att det hänt andra fighters också. Jag blev inte upprörd eftersom jag gjorde allt detta med vetskapen om att [bilderna] skulle läcka ut så småningom.

— Jag är 30 år och min kropp kommer inte att se vacker ut för resten av mitt liv, så vi måste njuta av den medan den är fin. Ingen kommer att vilja se den senare [skratt.] Det är bättre att använda den nu istället för när den försvinner. Men jag blev inte upprörd. Jag tyckte det var roligt eftersom folk gjorde memes.

 


HETAST JUST NU


Forna UFC-mästarinnan Andrade är snart tillbaka i buren

Andrade har alltid varit öppen med sin sexuella läggning, vilket i sin tur har lett henne till att behöva ta itu med mycket fördomar och fördömanden. Det har gjort att hon lärt sig att fokusera på det positiva och ignorera det negativa i livet, även i denna situation.

Hon säger att nakenbilderna var privata och skickade till endast en person som sedan valde att sprida dem vidare. Hon planerar att fortsätta ta bilder, men vara mer varsam med vem hon delar dem med.

— Om jag hade tagit [fotona] mot min vilja hade det varit annorlunda, sade Andrade. Men jag gjorde det med vetskapen om att det förmodligen skulle kunna hända. Alla är inte alltid ärliga mot dig. Bilderna var [ämnade] för en person, men man känner inte alltid till en persons hjärta och natur, och tyvärr hände detta. Men det var en lärorik upplevelse. Så vi fortsätter ta bilder, men bara till rätt personer och på rätt sätt.

Andrade vann UFC-titeln i stråvikt i maj 2019 då hon avslutade Rose Namajunas med en brutal slam. Hon skulle dock förlora bältet redan i sitt första titelförsvar mot Zhang Weili.

Andrade har nu förlorat tre av sina fyra senaste matcher och var senast i buren i april 2021 då hon utmanade Valentina Shevchenko om flugviktstiteln. Den 25:e september återvänder hon till oktagonen för att ta sig an Cynthia Calvillo under UFC 266.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jessica AndradeSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...