Forne UFC-fightern avstängd i fyra år: “Skiter i dem – USADA är en bitch”

✔ "Trator" tänker fortsätta tävla i MMA: "Jag bryr mig inte"

Den forna UFC-fightern Michel Prazeres har blivit avstängd av UFC:s antidoping-partner USADA (U.S. Anti-Doping Agency) i fyra år.

USADA utannonserade avstängningen som Prazeres har accepterat. Den brasilianska testade positivt i fyra olika test där antidoping-byrån hittade clomiphene, oxandrolone och exogent testosteron.

När “Trator” fick reda på avstängningen så bad han UFC att frisläppa honom från sitt kontrakt och sedan pensionerade han sig från sporten. Sedan dess har han dock kommit att ångra sig. Anledningen är att han fortfarande kan fortsätta tävla i flera länder, bland annat i sitt hemland Brasilien.

I en intervju med MMA Fighting så förklarade Prazeres att hans positiva drogtest berodde på medicin han tog för sina fertilitetsproblem. Hans fru är nu gravid på nytt och Prazeres är rasande över sitt straff.

 – Jag berättade allt för [USADA], sade Prazeres. Jag berättade att min fru och jag gjorde behandling för att få ett barn till. Det här är inte en steroid, det här är medicin. De intervjuade mig, min fru och min läkare, de tog alla kvitton och journaler, alla de undersökningar jag har gjort, och dessa bitches gör fortfarande detta? USADA är en bitch, det är h*ror. De straffar folk som de vill.


HETAST JUST NU


Tänker fortsätta tävla – trots avstängning från USADA

40-åriga Prazeres fortsätter att jobba som polis i Brasilien och säger att han tänker fortsätta tävla, trots sin avstängning.

Följer han USADA:s stadgar så får han inte tävla förrän 2025 men han siktar på retur redan i februari 2022. Han siktar då på att tävla i MMA-organisationer som inte är reglerade av Brazilian MMA Athletic Commission (CABMMA) och där hans avstängning inte gör någon skillnad.

 – Jag tjänade pengar [i UFC] men jag föredrar fred, fortsatte Prazeres. Hur ska jag inte kunna ge min fru ett barn på grund av USADA och UFC? Fuck dem. Min familj kommer först. [MMA] tar slut, men familjen är för alltid. Jag bryr mig inte ett skit [om USADA]. Jag kan tävla i Brasilien, jag kan tjäna pengar i Brasilien.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...