Forne UFC-fightern talar ut: “Utan min OnlyFans hade jag varit hemlös”

✔ "Jag är redo att slå en bitch i ansiktet"

Den forne UFC-fightern Bec Rawlings (8-9 MMA, 2-5 UFC) fick sin karriär pausad på grund av pandemin, men kunde klara sig ekonomiskt tack vare den populära sidan OnlyFans.

“Rowdy” Rawlings skrev kontrakt med Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) 2018 efter att ha förlorat fyra raka i UFC. Väl i organisationen radade hon upp tre raka vinster och vann dessutom fjäderviktstiteln. Sedan dess har organisationen vuxit till att bli en av de största inom kampsportsvärlden, inte minst tack vare Rawlings insatser inom sporten. Idag kan BKFC skryta med populära fighters som bland andra Chad Mendes och Paige VanZant. Rawlings återvände senare till MMA när hon signerade med Bellator, men kom att förlora sin första match med organisationen via submission (kneebar) innan hon återvände till vinstkolumnen på Bellator 240 i februari 2020.

Den rådande pandemin satte dock käppar i hjulet för hennes karriärsplaner strax därefter och Rawlings har inte tävlat sedan dess. Australiensiskan hade inte möjlighet att tävla utanför sitt hemland, där möjligheterna var långt färre. Nu återvänder hon snart till BKFC 26 den 24 juni, men vägen till galan har inte varit en dans på rosor. Den ekonomiska situationen såg dyster ut för australiensiskan under pandemins tidigare stadier. Räddaren i nöden blev den populära sidan OnlyFans, där användare kan betala för att prenumerera på profiler. Sidan används vanligtvis för innehåll av pornografisk natur. Rawlings var bland de första fighters som startade upp ett OnlyFans-konto, men sedan dess har flera, bland andra UFC-veteranen Jessica Penne och UFC-svenskan Bea Malecki, öppnat konton på sidan.

– Jag är inte rädd för att ta risker, sade Rawlings till MMA Fighting. Jag tror att det är många som inte vågar hoppa på OnlyFans eftersom de oroar sig över motreaktionen. Typ, “Jaha, du håller på med porr? Är du en porrstjärna?” De var rädda för stigmat kring OnlyFans. Jag är stolt över att jag inte bryr mig om vad folk tycker. Så jag tog risken och det lönade sig.

– Utan min OnlyFans hade jag varit hemlös, med tanke på att jag inte har kunnat tävla på två år, fortsatte Rawlings. Det var värt risken. Jag kommer aldrig undvika att göra något bara för att jag oroar mig över vad folk kanske tänker om mig. Eftersom jag förstår nu att folk kommer att hata oavsett. De kommer att hitta en anledning att hata om de vill det. Jag bryr mig inte längre. Jag kommer att göra det jag vill göra och hoppas att det lönar sig.

– Det är skönt att kunna vara en banbrytare på det sättet och ha kontroll och säkerhet med din inkomst också. Man behöver inte förlita sig på promotorer och matcher och typ knuffas runt. Du har möjligheten att producera vad du vill, tjäna pengar hur du vill. Det finns ingen som kan tala om för dig att du måste göra det ena eller det andra. Det är skönt att äntligen få kontroll.

Trots en framgångsrik karriär på annat håll är Rawlings först och främst en fighter, vilket hon ämnar att bevisa i sin stundande comeback mot BKFC-stjärnan Britain Beltran på BKFC 26.

– Jag kan knappt bärga mig. Det har gått två år sedan jag sist tävlade. Det har varit utanför min kontroll. Helt ärligt så har det varit väldigt frustrerande, eftersom jag varit in och ut ur träningslägret i ett år nu. Jag är redo att slå en bitch i ansiktet.


HETAST JUST NU


 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...