Första matchen på UFC Fight Night 126 i Austin officiell

Ray Borg kommer tillbaka efter förlusten mot Demetrious Johnson och tar sig an Brandon Moreno.

Den 18:e februari går UFC Fight Night 126 av stapeln i Austin Texas och idag bekräftade UFC den första matchen på kortet. Matchen ställer den senaste titelutmanaren i flugvikt Ray Borg mot den unga talangen från Mexiko Brandon Moreno.

Borgs första match sedan titelmatchen

Borg, 24, fick sin första titelchans mot flugviktskungen Demetrious “Mighty Mouse” Johnson i början av oktober. Borg blev dominerad även i scrambles på marken, där Borg trodde att han skulle ha övertaget. Mästaren låg hela tiden steget före och avslutade till slut Borg med en aldrig tidigare skådad submission.

Moreno, 23, kom från tre raka vinster till huvudmatchen i Mexiko i augusti, där han tog sig an en annan lovande talang, Sergio Pettis. Tyvärr gick det inte vägen för Moreno som förlorade ett jämt domslut.

I skrivande stund är det inte klart var på kortet matchen hamnar, men en kvalificerad gissning är att den kommer att hamna på huvudkortet.

 

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 126

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara