Fortsatt dålig stämning: Aljamain Sterling och Yan tjafsar på sociala medier

✔ Liknar Sterling vid en clown ✔ "Låt mig knäa dig i tinningen när du inte tittar!"

Aljamain Sterling erövrade bältet från Petr Yan på UFC 259 i helgen. Men avslutet var minst sagt kontroversiellt då Sterling vann på diskvalifikation efter ett otillåtet knä.

Omedelbart efter fighten var båda väldigt respektfulla mot varandra. Yan gick ut på sociala medier och bad om ursäkt för knät och önskade Sterling ett snabbt återhämtande. Sterling gick ut och sa att han inte ville bli mästare på det sättet och att de kommer mötas igen.

Men sedan dess har tonen dem emellan ändrats. Det började med att Sterlings lagkamrat Merab “The Machine” Dvalishvili lade ut en bild på social medier där de poserade framför kameran och Sterling hade bältet över axeln.

Detta retade uppenbarligen Yan som svarade kyligt på Twitter.

– Skönt att se att mästaren är okej nu.

På Instagram kommenterade han också bilden med göra en clownemoji. Detta fick i sin tur lagkamraten Dvalishvili att tappa fattningen och ta till Twitter för att svara Yan.

– Du ber om ursäkt på Twitter men visar dina sanna färger här. Sluta låta din manager twittra för dig och lär dig reglerna före returmatchen.

Även Sterling svarade på Twitter och han var inte glad!

– Snälla låt mig få knäa dig i tinningen, medan du inte tittar! Se hur mycket “clown” jag skulle vara då. Jag kan erkänna att du började träffa mer i rond 4, men matchen var statistiskt jämn, trots att jag blev trött tidigt. Clownen här är du.


HETAST JUST NU


Oklart om Sterling verkligen vill ha returmatch

Trots att Sterling poserade med bältet svarade han ett fan att han inte känner sig som mästare förrän han vunnit en returmatch.

– Tack, men jag känner mig inte som mästare än förrän vi möts igen.

Samtidigt har Sterling även gått ut på Twitter om att han vill möta Henry Cejudo i nästa match. Att så skulle bli fallet är emellertid inte troligt då Dana White sagt att det kommer bli en returmatch mellan Yan och Sterling.

Men den returmatchen har onekligen fått ännu mer hype nu!

 

Vem vill du se Aljamain Sterling möta härnäst?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Aljamain SterlingPetr YanSenaste NyttUFC 259

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...