Conor McGregor visar upp imponerande fysik: “Han är ett monster”

✔ Den 23 januari återvänder "The Notorious"! ✔ "Detta är den bästa Conor jag någonsin sett"

Den 23 januari kommer den före detta dubbelmästaren Conor McGregor göra sin retur till buren. “The Notorious” McGregor kommer på nytt att ta sig an Dustin Poirier och vid vinst cementera sin plats i toppen av lättviktsklassen.

Det blir McGregors första match på över ett år då han den 18 januari 2020 avslutade Donald Cerrone på rekordtid.

Dem som fått möjligheten att arbeta med McGregor under åren vittnar om att irländaren hittat tillbaka till sin gamla form och är mer motiverad än någonsin.

Audie Attar, chef för Paradigm Sports Management, representerar McGregor och namn som Manny Pacquiao. Han säger att fansen kan förvänta sig något utöver det vanliga.

 – Detta är den bästa Conor jag någonsin sett och jag har varit med honom i nästan ett decennium nu, sade Attar. Det handlar om den mentala styrkan, hans emotionella intelligens, självmedvetenheten och tiden han spenderar med sina barn mellan passen. Det gör något med honom.

– Jag har aldrig sett Conor så här. Det handlar om utmaningen, tävlingen och att vara den bästa versionen av sig själv. Inte bara kroppsligt, men också i huvudet och i själen. Det är spännande för mig att bevittna.

 


Missa inte 


UFC: Conor McGregor vs Dustin Poirier

Det har spekulerats mycket om McGregors framtid som fighter. Han är en av världens mest välbetalda fighters och behöver inte längre stiga in i buren för att tjäna sina pengar.

Frågan är hur McGregors rikedom har kommit att påverka hans sätt att förhålla sig till sporten som gjorde honom till en stjärna. Han har själv erkänt att festandet har påverkat hans atletiska prestationer och anger det som delvis förklaring till sin förlust mot Khabib Nurmagomedov i augusti 2018.

Enligt hans management så har dock McGregor vänt blad och mer fokuserad än någonsin.

 – Han är helt fokuserad, fortsatte Attar. Man kan se det. Om du tittar på bilder av honom idag och bilder på honom från träningslägret inför Cowboy-matchen, Khabib eller [hans match mot Floyd Mayweather Jr 2017] så ser han helt annorlunda ut.

– Han delar bara med sig av små delar online, men lita på mig, han är ett annorlunda monster nu. Speciellt i förhållande till hans atletiska förmågor, hans färdigheter som fighter och hans fight-IQ.

 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara