Francis Ngannou är med i Jackass 4 – Slår honom mellan benen

✔ "Det är den galnaste grejen någonsin"

UFC:s regerande tungviktsmästare Francis Ngannou ska vara med i Jackass 4 för ett enda syfte – Slå någon på pungen allt vad han har!

I Scenen “The Predator” Ngannou är med i ska han slå en av medlemmarna i Jackassgruppen, dock är det oklart vem. De som känner till Francis Ngannous kraft, vet att han har en ovanlig förmåga att krossa med sina händer. Hans fart och kraft blev uppmätt till 51,064 “foot pounds” per sekund. Den hastigheten och kraften motsvarar att bli träffad av en familjebil i full fart.

I en intervju med Flagrant2 podcast, pratade Ngannou om sin roll i filmen och hur galet det var att genomföra den.

– Det är den galnaste grejen jag någonsin har gjort, sade Ngannou. Jag skulle slå någon på pungen. Först gjorde jag det, och de sade “vi känner dig, vi vet att du slår hårdast i världen, och det var inte tillräckligt hårt”. Jag svarade, skojar du med mig? Jag menar, jag skulle kunna skada den här killen.

 

Jackass är inte den enda filmen Ngannou har utforskat. Tidigare i år dök han upp i Fast & Furious 9 tillsammans med Hollywood-kändisar som Vin Diesel och Kurt Russel.HETAST JUST NU


Francis Ngannou får nöja sig med att se på

Den farligaste mannen på planeten kommer inom den närmsta framtiden att få bevittna en annan sammandrabbning utöver filmer, från sidlinjen. Derrick Lewis och Ciryl Gane ska gå en match om interim-bältet, den 8:e augusti.

“The Predator” var ursprungligen menad att ta sig an Lewis på ufc 265, men kunde inte slåss det datumet. UFC vägrade att anta hans förslag om att skjuta upp matchen till ett senare datum.

Trots att Ngannou vann titeln i mars det här året blir det alltså en titelmatch om ett interimbälte endast fyra månader efter att han slog Stipe Miocic. 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Derrick LewisFrancis NgannouSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...