Francis Ngannou förklarar attityden mot coachen – Videon var en komplott av UFC!

✔ Ignorerar forna coachen, samt träningspartnern Ciryl Gane – i viral video!

Tungviktsmästaren Francis Ngannou har länge varit i en het tvist med sin forna coach Fernand Lopez. Detta eftersom Ngannou enligt Lopez är “otacksam” och aldrig uppskattade det som hans tidigare gym, MMA Factory, gjort för honom. Coach Lopez tränar i dagsläget Ngannous rival Ciryl Gane, som är interimmästare i tungvikt. Paret är inbokade för match på UFC 270 tidigt i januari!

Tvisten mellan Ngannou och Lopez kulminerade i en viral diss som spritt sig som en löpeld på social media. Nu väljer tungviktsmästaren att förklara videon – han menar att det finns en underliggande anledning bakom attityden.

I videon kan man se hur Gane förbluffas av sin forna träningspartners beteende. Men i en ny intervju med Daniel Cormier förklarar Ngannou att det inte var Gane han försökte ignorera – utan sin forna coach Lopez.

– Jag ville inte säga hej, sade Ngannou. Det har gått ett par år nu och (Lopez kritiserar mig hela tiden). Visst, jag vill vara trevlig, men när jag såg honom (där) så fick jag ett par tankar. Jag tänkte “OK, borde jag säga hej?”. Sedan tänkte jag, “Jag vet inte, tänk om jag säger hej (och han plötsligt tror att jag sagt något helt annat)”.

– Jag ville inte ge honom möjligheten (att säga att jag sagt något som jag inte sagt). Så jag tar hellre avstånd, fortsatte Ngannou. Det är inte så att (vi är vänner). Han attackerar mig hela tiden. Jag kan inte göra så.


HETAST JUST NU


Francis Ngannou har inget emot sin framtida motståndare Gane – Tror att scenen var en komplott av UFC

Tungviktsmästaren förtydligade att han absolut inte hyser något agg mot sin framtida motståndare, interimmästaren Gane. Paret var tidigare träningspartners, och Ngannou förstår varför Gane verkar vara förvirrad i videon.

– Jag skulle också ha varit förvirrad, sade Ngannou. Om jag hade gått förbi Gane, skulle jag sagt hej. Om det bara hade varit honom, skulle jag sagt, “Hej, vad händer…”

– Och om jag hade sagt hej till honom utan att säga hej till Fernand [Lopez] skulle även det ha orsakat problem. Så det är bara en väldigt förvirrande situation.

Efter att ha förklarat dissen valde Ngannou dessutom att komma med en anklagelse under sitt samtal med Cormier. Den rådande mästaren Ngannou är nämligen övertygad om att UFC ställt i ordning scenen för att få till en reaktion. Såhär förklarade han situationen:

– En kvinna tog oss till våra platser, började Ngannou. Och medan hon vägledde oss så (hörde jag) någon prata med henne över radion. Sedan vände hon sig om och vi kom tillbaka till (där Gane och Lopez stod). Hur kan det vara en tillfällighet…

– Killen var redo med sin kamera så fort jag kom runt hörnet och zoomade in på mig. Som om det var en filmscen! Han väntade på mig.

Spana in den fullständiga intervjun här nedan!

Tror du att hela scenen mellan Francis Ngannou och Ciryl Gane var planerad av UFC?

 


Missa inte: Conor McGregor tror inte på covidvaccin: “Tänk om helt och hållet”


Speltips inför UFC Vegas 44

Snart kommer legendaren José Aldo tillbaka till buren för sin tredje match under de senaste 12 månaderna. Aldo har sett otroligt bra ut på senare tid, med segrar över skickliga bantamviktare såsom Marlon Vera och Pedro Munhoz. Nu vill han fortsätta segertåget – med siktet på titeln!

Motståndaren blir spännande Rob Font, som med sin skarpa boxning nyligen besegrat forna bantammästaren Cody Garbrandt. “Junior” Aldo blir säkerligen Fonts tuffaste motstånd hittills. Den forna fjäderviktsmästaren Aldo är otroligt snabb med nävarna även i bantamvikt, och har lite extra krut i slagen jämfört med de allra flesta bantamviktare!

Trots det är legendaren underdog inför mötet. Du som är Aldo-fan har därmed en riktigt spännande match att se fram emot – och med en tippning på stridstestade Aldo kan du göra matchen ännu mer nervkittlande!

 Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...