Francis Ngannou frustrerad: “Slagits 20 sekunder under 16 månader”

✔ "Två titelmatcher på två år!"

Tungviktsstjärnan Francis Ngannou är mycket frustrerad över sin situation.

Han innehar just nu förstaplatsen i tungviktsrankingen och står på tur för ännu en titelmatch. Tyvärr så är läget väldigt oklart när tungviktsmästaren Stipe Miocic kommer att återvända till buren.

Sedan mitten av 2018 har Moicic vart inblandad i en trilogi med den före detta mästaren Daniel Cormier. Efter att ha förlorat den första matchen så kom Miocic sedan att ta tillbaka bältet och sedan vinna det sista mötet.

Han har dock kantats utav skador, något som betytt att “The Predator” Ngannou snällt fått vänta på sin tur. På sociala medier så luftar nu Ngannou sin frustration över situationen.

 – Under de senaste två åren har vi haft två titelmatcher i UFCs tungviktsklass och vi vet inte om det kommer att bli ytterligare en snart.

Han fortsatte:

 – Tydligen så kommer Stipe vara borta fram till mars, skrev Ngannou. Om jag måste vänta tills dess så blir det nästan ytterligare ett år mellan mina matcher.


Relaterat


Francis Ngannou: 20 sekunder på 16 månader!

Ngannou har just nu fyra raka vinster, alla via TKO/KO. Tre av dessa var över på en minut, medan han behövde 71 sekunder för att avsluta ex-mästaren Junior dos Santos.

Sist han var i buren så knockade han topprankade Jairzinho Rozenstruik.

 – Jag har slagits 20 sekunder de senaste 16 månaderna, fortsatte Ngannou.

Trots Ngannous frustration så poängterar många kommentarer på det faktum att Miocics sista match var i mitten av augusti.

 

Borde Ngannou fortsätta vänta?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Francis NgannouSenaste NyttStipe Miocic

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara