Francis Ngannou kommer ha UFC-mästaren i sin ringhörna!

✔ Får hjälp av UFC-mästaren med brottningen!

Den 27 mars är det dags för Francis “The Predator” Ngannou att försöka ta revansch mot UFC:s tungviktsmästare Stipe Miocic.

De två hårt slående tungviktarna gör upp i huvudmatchen på UFC 260 som tar plats i UFC Apex-arenan i Las Vegas. Deras första möte skedde under 2018 och Miocic gick då segrande ur striden.

Miocic vann via enhälligt domslut och kontrollerade matchen från början till slut. Han fann framgång stående men framförallt på mattan när han säkrade vinsten med nedtagningar på Ngannou.

Med hjälp av sin tekniska boxning och dominerande brottning överrumplade han Ngannou som såg märkbart trött ut i de senare ronderna. Nu hoppas Ngannou att han har gjort det som krävs för att samma scenario inte ska utspela sig igen.


HETAST JUST NU


Francis Ngannou kommer ha Kamaru Usman i sin ringhörna

I ett inlägg på sociala medier meddelar “The Predator” Ngannou att hans brottning har förbättras.

En av anledningarna till utvecklingen är det samarbete Ngannou har påbörjat med UFC:s welterviktsmästare Kamaru “The Nigerian Nightmare” Usman.

– Kamaru Usman kommer vara i min ringhörna under fajten mot Miocic. Det är väldigt fördelaktigt att ha Usman på min sida, han kommer hjälpa mig inför matchen. Det är viktigt att vara förberedd på allt, säger Ngannou.

– Vi tränar tillsammans och han kommer implementera delar av sin skicklighet i mitt game. Detta är en väldigt avgörande tid inför fajten så det är viktigt att involvera honom. Usman kommer att vara i min ringhörna för att hjälpa mig med brottningen.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Francis Ngannou (@francisngannou)

 

Kommer det hjälpa Ngannou att ha Usman i sin ringhörna?

Kategorier
Francis NgannouKamaru UsmanNyheterSenaste NyttStipe Miocic

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara