Francis Ngannou om karriärrådet han fick från Georges St-Pierre!

✔ Berättar vad forne mästaren sa till honom efter vinsten mot Michael Bisping på UFC 217!

Francis Ngannou har avslöjat vad den forne mästaren Georges “Rush” St-Pierre sa till honom när de träffade varandra backstage på UFC 217.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

“The Predator” Ngannou var på plats i Madison Square Garden när St-Pierre besegrade den dåvarande mellanviktsmästaren Michael Bisping under galans huvudmatch.

St-Pierre gjorde sin comeback efter flera års frånvaro från buren efter att han valt att pensionera sig. Det var en titelmatch som bjöd på stor dramatik då Bisping hade “Rush” skadad tidigt i matchen. Men desto längre in i ronderna matchen gick började den forne welterviktsmästaren hitta sin rytm.

I den tredje ronden lyckades St-Pierre ta rygg på Bisping när de hamnat på mattan och kunde avsluta honom via en submission (rear-naked choke). Med segern är St-Pierre en av få som varit mästare i två divisioner och efteråt valde han att återigen lämna sporten bakom sig.


HETAST JUST NU


Francis Ngannou fick ett viktigt tips från Georges St-Pierre

I en nyinspelad video på Ngannous YouTube-kanal fick han frågan om vad han tyckte om St-Pierre och flera andra fighters i UFC. När det kom till “Rush” hade han mycket positivt att säga och berättade om tipset han fick från honom innan Ngannou blev mästare.

– Jag tycker att St-Pierre är en legend, sade Ngannou. Jag har haft möjligheten att träffa honom några gånger, han är en riktigt bra snubbe! Väldigt ödmjuk och det är svårt att se honom som den superstjärnan han är på TV.

– Jag var på plats när han mötte Bisping och hans prestation i buren var helt enastående! När vi träffades backstage sa han till mig: “Det är inte enkelt att komma tillbaka. Om du någonsin går i pension, kom inte tillbaka efter fyra år”.


Missa inte: Francis Ngannou svarar Tyson Fury: “Jag möter dig oavsett vilka regler”


Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Francis NgannouNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara