Francis Ngannou om läckta träningsvideon med Ciryl Gane: “Duktiga på manipulation”

✔ Tungviktsmästaren skrattade när han såg videon!

UFC:s tungviktsmästare Francis “The Predator” Ngannou har uttalat sig om den läckta träningsvideon med den forne träningskamraten Ciryl Gane och menar på att de med flit valde att inte visa allt som hände under deras sparring med varandra.

“Bon Gamin” Gane vann interimtiteln i tungvikt mot Derrick “The Black Beast” Lewis på UFC 265 i augusti detta år. Matchen var galans huvudmatch och Lewis hade hemmaplan och publikens fulla stöd när han tog sig an fransmannen Gane. Det var stort fokus på Lewis knockoutpower inför mötet men Gane kunde hålla sig på avstånd och lyckades avsluta “The Black Beast” i den tredje ronden via TKO.

Inför mötet mellan Ngannou och Gane har det släppts en träningsvideo på när de två sparrar med varandra för några år sedan. När “The Predator” såg videon för första gången skrattade han avslöjade han i en video på sin YouTube-kanal.

– När jag såg videon för första gången brast jag ut i skratt, för jag vet exakt vad som hände under våra träningar, sade Ngannou. Men så här funkar det, när de vill göra en highlight-video så måste de välja ut det bästa materialet som lyfter fram honom.

– Och det finns en hel del att välja på eftersom de filmade oss för att marknadsföra honom. Mycket av det som spelades in har inte släppts ut och kommer inte heller att göra det.


HETAST JUST NU


Francis Ngannou tycker att de manipulerar fansen

Ngannou fortsätter prata om videoklippet och ser det som ett sätt från Ganes sida att manipulera fansen.

– Det handlar om att få honom att se så bra ut som möjligt och få mig att se dålig ut, de vill bevisa att han är “the man”. Jag blir fascinerad över det ibland, och när man ser hur de kontrollerar folks tankesätt och de helt plötsligt byter uppfattning om en.

– De är riktigt duktiga på manipulation. Men i slutändan så vet vi båda vad som är sant. Alla vet!

Ngannou kommer ge sig på att försvara sin titel mot Gane på UFC 270 som äger rum nästa år i januari och kommer att hållas i Kalifornien i Honda Center.


Missa inte: Joe Rogan om Conor McGregors nya fysik: “Missvisande”


Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Francis NgannouNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...