Francis Ngannou öppnar upp som oddsfavorit mot Stipe Miocic

Francis Ngannou kommer inte bara att få nästa titelchans, han öppnar även upp som favorit!

Francis Ngannou har stått och bankat på porten till tungviktsklassens sista dörr och i helgen fick han nycklarna då han knockade den #1-rankade Alistair Overeem och blev lovad nästa titelchans.

Ngannou har på kort tid blivit ett av de hetaste namnen inom UFC, en sanslös bedrift med tanke på att han endast tränat MMA i fem år. Nu står han inför sin livs största chans då han i sin nästkommande match kommer att möta tungviktsmästaren Stipe Miocic i en kamp om bältet.


Läs mer: Det börjar hetta till mellan Francis Ngannou och Stipe Miocic


Miocic har fem raka vinster mot toppnamnen i divisionen och kommer att skriva modern UFC-historia om han lyckas med ännu ett titelförsvar.

Ingen tungviktare har tidigare försvarat sitt bälte tre gånger men för att göra detta måste han först besegra en av de mest skrämmande kämparna någonsin.

Nu har de första siffrorna börjat komma från oddsmakarna och lite förvånande så öppnar “The Predator” Ngannou upp som favorit:

Skulle matchen bli av med samma odds så kommer det vara första gången på tre matcher som Miocic öppnar upp som “underdog”. Miocic var favorit både mot Oveerem och i sitt senaste titelförsvar mot Junior dos Santos, två motståndare som han knockade i första ronden.

Relaterat:

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Francis NgannouSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Khamzat vs. Li

Lördag | 00:00 | UFC
Khamzat via KO
2.50
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...