Foto: Steven Flynn & David Berding - USA Today Sports

Francis Ngannous kaxiga utmaning – till Tyson Fury

✅ "Kommer pensionera dig..."

Att Francis Ngannou är en av de – om inte den – som slår hårdast i UFC råder det inga tvivel om. När Ngannou träffar är det omöjligt att inte oroa sig för hans motståndares hjärnhälsa.

Efter ett misslyckat försök att erövra tungviktstiteln mot Stipe Miocic förra året, och ytterligare en förlust på det mot Derrick Lewis, har “The Predator” nu återigen tre raka vinster i UFC.

På mindre än två och en halv minut har Ngannou avslutat eliten i tungvikt: Curtis Blaydes, Cain Velasquez och nu senast Junior dos Santos.

Foto: David Berding-USA TODAY Sports

Osäkert vem som får nästa titelchans

Det är oklart om Ngannou kommer att få sin retur mot Miocic, eller om UFC väljer att återigen boka in mästaren mot Daniel Cormier. Men Ngannou ligger inte på latsidan.

Nyligen tog han till Twitter för att utmana en av världens bästa tungviktsboxare: Tyson “The Gypsy King” Fury.

Fury började förra månaden flirta med idén om att göra MMA-debut redan i år, och har varit i kontakt med Conor McGregor som ska ha erbjudit sin hjälp.

Ngannou verkar dock mer intresserad av att möta Fury i boxningsringen, och under torsdagsmorgonen berättade han att han varit i kontakt med boxningslegenden “Iron” Mike Tyson.

Tyson har gått med på att träna Ngannou inför en potentiell boxningsmatch.

Pratade med Mike Tyson, som har gått med på att träna mig för att möta dig i ringen @Tyson_Fury. Var inte rädd. Du utmanade mig, nu måste du leva med det, skrev Ngannou på Twitter.

Han retweetade även en video tillsammans med Tyson.

“Tar hand om er MMA-tungviktare när jag är klar med boxningen”

Det dröjde inte länge innan Ngannou fick svar av “The Gypsy King”. På Twitter skriver han att han kommer ta hand om alla tungviktare i MMA – så fort han är klar med boxningen. Vilket enligt Fury, inte kommer att ta lång tid.

Ngannou var då snabb att skicka ett svar och sade att Fury inte behöver oroa sig över MMA-tungviktare: för “The Predator” planerar att pensionera Fury.

Till sist säger Ngannou: be din promotor ringa UFC!

Vill du se Tyson Fury möta Francis Ngannou i boxning eller MMA?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...