Francis Ngannou utmanas av stjärnskottet Ryan Garcia – förlorar stort!

✔ VIDEO: Ngannou har inte en chans mot det unga stjärnskottet ✔ Se vad som händer när Garcia slår "The Predator" i magen

UFC-tungviktaren Francis Ngannou och världsmästaren i boxning Ryan Garcia tillhör båda toppskiktet inom sina respektive sporter. Medan Ngannou gjort sig ett namn som en av UFCs mest fruktade kämpar så har istället 21-åriga Garcia klättrat till toppen med hjälp av sina snabba händer och precision.

I helgen möttes de båda kämparna och Garcia utmanade “The Predator” Ngannou för att se vem som bland annat hade snabbast händer. Ngannou hade knappt någon chans mot “The Flash” Garcia som uppvisade en fenomenal snabbhet.


Relaterat till Francis Ngannou:


Francis Ngannou tar emot slag från Ryan Garcia

Det skulle dock inte sluta där. På Ngannous Twitter delade tungviktaren även med sig av en video där han tar emot en serie av hårda slag från Garcia. Med en matchvikt på ca. 60 kg så lyckades dock inte det unga stjärnskottet att få något mer än ett leende från Ngannou.

“The Flash” Garcia är obesegrad i sin karriär och vann senast WBC lättviktstiteln genom att avsluta Francisco Fonseca i första ronden. Ngannou har i sin tur fyra raka TKO/KO-vinster och är rankad i toppen av sin viktklass.

“The Predator” har den senaste tiden länkats ihop med lätt tungviktsmästaren Jon Jones, men ett bråk mellan UFC och “Jones” har satt stopp för handlingarna.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Francis NgannouSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara