Francis Ngannou vill få revansch mot Miocic – efter matchen mot Lewis

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Francis Ngannou siktar fortfarande mot bältet - trots tuffa förlusten ✅ Hoppas på ny titelchans efter en vinst över "The Black Beast" på UFC 226

MMAnytt är på plats i Las Vegas inför International Fight Week och nyligen ställde den nummer 1-rankade tungviktaren Francis Ngannou upp på en media scrum på UFC Performance Institute.

Ngannou sågs senast utmana mästaren Stipe Miocic om bältet på UFC 220 – en titelmatch där “The Predator” blev dominerad i fem ronder då framförallt hans kondition svek honom. Det tuffa nederlaget har dock inte fått honom att ge upp drömmen om bältet.

Ngannou möter nu en annan knockoutartist i form av Derrick Lewis på UFC 226 den sjunde juli. Och vid vinst över “The Black Beast” hoppas Ngannou på att få chansen på revansch mot Miocic.

Road back to title contention starts at #UFC226 for @francisngannou 🇨🇲 🇫🇷

A post shared by UFC Europe (@ufceurope) on

Hör allt Ngannou hade att säga i videon ovan!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Francis NgannouSenaste NyttUFC 226

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara