Francis Ngannou har ett strikt krav för att fortsätta tävla i UFC!

✔ Har siktet på supermatcher i UFC - mot bland annat Jon Jones!

Tungviktsmästaren Francis Ngannou är öppen för att förnya sitt kontrakt med UFC – men bara om de uppfyller hans krav om en supermatch mot Tyson Fury!

Champions League

Inter vs Barcelona
Odds 4.15 - 1.80
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Ngannou har hamnat i en kontraktstvist med UFC som bland annat härstammar från hans missnöje med sin lön. “The Predator” Ngannou är i slutskedet av sitt nuvarande UFC-kontrakt men kom att få avtalet förlängt då han försvarade sin tungviktstitel mot Ciryl Gane under UFC 270 i januari.

Sedan dess har Ngannou genomgått en omfattande knäoperation som kommer hålla honom borta från buren under resten av året. I december kommer Ngannous UFC-kontrakt att gå ut och han kommer att få möjligheten att utforska andra möjligheter.

Ngannou har varit öppen med sina intentioner att ta en match mot tungviktsmästaren i boxning Tyson Fury. Vare sig UFC är med i bilden eller inte så säger Ngannou att matchen kommer att ske. Han säger dock att han helst vill komma överens med UFC så att han kan fortsätta tävla i oktagonen därefter.

 – Tyson Fury-matchen måste vara en del av diskussionen, sade Ngannou när han gästade The MMA Hour i måndags. Det är inte ett alternativ. Den måste vara en del av diskussionen, för om det inte är en del av diskussionen så kommer den aldrig att bli det. Om jag skriver under ett annat kontrakt nu, i princip samma typ av kontrakt, så är jag körd. Det händer aldrig. Så vi måste hitta ett sätt att implementera [Tyson Fury-matchen] i ett kontrakt.

Trots alla problem med UFC så ser Ngannou fortfarande en framtid och många spännande matcher i oktagonen. Han nämner bland annat en tredje match mot den forne UFC-mästaren Stipe Miocic och ett möte mot den forne lätt tungviktsmästaren Jon Jones.

 – Jag tycker att UFC är en bra organisation och jag vill fortsätta slåss, fortsatte Ngannou. Tyson Fury är inte min sista match. Jag vill fortsätta slåss. Efter Tyson Fury finns det fortfarande många matcher, bland annat Jon Jones-matchen och Stipe-trilogin.

– Det finns stora matcher jag kan gå i UFC, och jag skulle verkligen vilja att det händer. Jag skulle verkligen vilja att vi kommer överens. Ja, jag kan få till Tyson Fury-matchen på egen hand, men vad händer efter det? Jag skulle vilja fortsätta slåss. Jag skulle vilja att vi kommer överens.


HETAST JUST NU


Välkomsterbjudande för MMAnytts samarbetspartner bet365!

Vill du sätta guldkant på helgens MMA-galor? Vi på MMAnytt vill förenkla för dig som ny spelare att satsa en slant på dina mest efterlängtade matcher och tippa på dina favoritfighters inför helgens stora möten.

Som ny spelare har du just nu möjlighet till upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 vid registrering av ett nytt konto och en mindre insättning. Processen är väldigt smidig:

  • Registrera dig hos bet365 via knappen här nedan
  • Välj ditt välkomsterbjudande
  • Gör en insättning på minst 50 kr
  • Få din insättning matchad till 100% – upp till 1250 kr i spelkrediter!

Kika gärna på vår oddsjämförelse inför helgens galor genom att klicka på länken här.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

Inter vs Barcelona

 

4.15 – 1.80

 

3 Oktober | 21:00 | Champions League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Francis NgannouSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara