Frank Waisten har skrivit på för UFC och bokat in ett möte till UFC 199

Brasilianska lätta tungviktaren Frank Waisten har skrivit under ett kontrakt med UFC och kommer att gå sin första match under UFC 199 i juni.

Brasilianen Frank Waisten har enligt mma.uno nu skrivit på ett kontrakt med UFC och kommer att tävla vid UFC 199. Den 26 år gamla Waisten är en lovande lätt tungviktare från Brasilien som vunnit 10 raka matcher, varav han segrat i alla via knockout eller teknisk knockout. Senaste vinsten kom i januari med en teknist knockout mot Iidelmar Marajo.

Waisten kommer att ta sig an amerikanen Jonathan Wilson, vid UFC 199 som kommer att utspela sig i Forum i Los Angeles i juni månad. Under galan där vi även kommer att få se en titelmatch mellan Luke Rockhold och Chris Weidman i mellanvikt som huvudmatch.

Wilsom debuterade i UFC i augusti förra året med en knockoutseger mot Chris Hempsey efter endast 50 sekunder. Han kommer också att kliva in i oktagonen med en ordentlig vinstsvit i ryggen, då han vunnit 7 matcher i rad.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara