Friad från misstankar om kvinnomisshandel – Nick Diaz siktar på comeback

✅ Nick Diaz har inte varit i buren sedan 2015 och har inte vunnit sedan 2011 ✅ Nu siktar Nick Diaz på en comeback

Nick Diaz har inte klivit in i buren sedan hans förlust mot Anderson Silva i början av januari 2015 och han har inte vunnit en match sedan slutet av 2011, ändå fortsätter den numera 35-åriga Stockton-fightern att vara ständigt aktuell. Den senaste tiden har det ryktats om en retur till buren men bland annat misstankar om en kvinnomisshandel har hindrat honom. Nu när han är friad från lagen säger Nick att han är redo på att fokusera på sin comeback.


Relaterat: Nick Diaz frias från misstankarna om kvinnomisshandel


Vill fokusera på sin comeback

I maj så arresterades Diaz, misstänkt för att misshandlat en kvinna mycket allvarligt. Kvinnan anklagade MMA-fightern för att ha tagit kokain och attackerat henne till den grad att hon bröt höften.

Ett par av Diaz vänner dementerade uppgifterna offentligt och Diaz fick slutligen ett datum att infinna sig i rätten. Nu har processen fortskridit och åklagaren har valt att lägga ned fallet.

Diaz valde att kommentera fallet på sociala medier och sade bland annat att han tackade dem som stått vid hans sida och att han var redo att fokusera på sin retur:

“I’m grateful this case is finally over,” Diaz wrote. “I want to thank my team and my lawyer Ross Goodman for the excellent work. But most importantly, I want to thank the fans who stuck by me throughout this process. I’m happy to put this chapter of my life behind me and I’m looking forward to focusing on my return.”📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Nick DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...