Ex-mästarens fru bryter tystnaden – skriver kärleksfull uppdatering om Stipe Miocic

✔ Vad väntar Stipe Miocic, fortsätter han tävla?

Det är fortfarande tyst från den före detta mästaren Stipe Miocic efter hans tuffa förlust mot Francis Ngannou i helgen. Miocic förlorade bältet efter att ha blivit brutalt avslutad i andra ronden och det sätter stopp för hans andra period som UFC-mästare.

Efter matchen åkte han till ett sjukhus i Las Vegas och var därför inte med under presskonferensen efter galan. Han har inte heller skrivit något på sociala medier, men nu ger hans fru Ryan Miocic en uppskattad uppdatering till alla fans.

På sin Instagram delar hon en bild från sjukhuset med den leende ex-mästaren. Hennes bildtext indikerar att Miocic mår bra efter den hårda matchen.

 – Han mår bra, han är fortfarande min hjälte.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic)


RELATERAT


Vad väntar Stipe Miocic?

Det är andra gången som Stipe Miocic förlorar bältet via knockout. I juli 2018 blev han avslutad av Daniel Cormier i första ronden. Miocic fick sedan revansch då han besegrade Cormier två gånger i rad under 2019-2020.

Under sina 24 MMA-matcher har Miocic endast förlorat fyra gånger och han är vida ansedd att vara en av historiens bästa tungviktare. Han har flest titelförsvar i divisionen med sina tre vinster i rad, något som verkligen visar hur små marginaler tungviktarna har att göra med.


MISSA INTE: Vem kan slå Francis Ngannou? Är Tyron Woodley slut?


Det är ännu oklart vad Miocic ser framför sig gällande sin karriär. Han blir 39 år gammal i år och har haft flera hälsoproblem. Under sin första match mot Cormier så fick han bland annat allvarliga ögonproblem som sköt upp hans retur till buren.

Även under de nästkommande två matcherna blev han petad i ögonen så pass illa att han blev borta från tävlan under längre perioder. Skulle Miocic återvända till buren så ser det ut som att han kommer att få vänta på en titelmatch.

Just nu pratas det nämligen om en supermatch mellan Jon Jones och Ngannou. Matchen är dock långt ifrån klar och det verkar som att Jones och UFC-chefen Dana White än en gång hamnat i luven på varandra.

Oavsett vilket så har Miocic gjort sig förtjänt av sin plats bland sportens främsta. Nu återstår det att se om han väljer att bygga på sin karriär eller om han lämnar sporten han varit med och byggt upp.

 

 

Vill du se Miocic återvända till buren?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttStipe Miocic

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...