Justin Gaethje: ”Jag och Conor McGregor MÅSTE fightas”

✔ Piken mot superstjärnan: ”Väljer sina matcher”

Den topprankade publikfavoriten Justin Gaethje står just nu utan någon match inplanerad. Istället för att sitta och vänta på att få en titelchans i lättvikt är han redo att förtjäna den – genom att slå Conor McGregor. 

I en intervju med MMA Fighting berättar Gaethje att han inte ser något annat alternativ. De andra toppnamnen i lättvikt är upptagna, så ett möte mellan honom och McGregor borde kunna ske till sommaren.

– Jag tror att jag måste se det här i ett större perspektiv, säger Gaethje och fortsätter:

– Jag kan inte bara sitta och vänta på att få möta vinnaren mellan Khabib och Tony. En fight mellan mig och Conor kommer visa vem som är värd nästa titelchans, menar han.

Justin Gaethje: “Väljer sina matcher”

Gaethje har levt upp till sitt smeknamn som “The Highlight” genom att knocka sina tre senaste motståndare. Han skickar nu en passning till McGregor genom att hävda att irländaren väljer sina matcher.

– Conor McGregor väljer vem han ska möta, men om han slår mig så finns det ingen som kan säga att han inte förtjänar en titelchans. Innan dess kommer han inte att få den chansen, menar Gaethje.

Verkligheten är dock att oavsett vad Justin Gaethje tycker, så är Conor McGregor det största namnet inom UFC. Därmed har “The Notorious” också stort inflytande på vem han ska möta härnäst.

Nu ser Khabib vs Ferguson ut att bli av, då UFC-bossen Dana White meddelade att en ny plats för eventet har spikats.

En match mellan Gaethje och McGregor hade onekligen varit intressant för att avgöra vem som blir nästa titelutmanare.

Hade ni velat se en fight mellan Gaethje och McGregor?

Kategorier
Conor McGregorJustin GaethjeSenaste Nytt

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...