Galen stalker trakasserade McGregor – ville ha flera barn tillsammans!

✔ "Mitt livs kärlek"

Att säga att Conor McGregor är populär vore en rejäl underdrift. “The Notorious” har miljontals av fans över hela världen och är en av de största kändisarna i sitt hemland Irland. En ivrig beundrare har dock tagit det för långt och har trakasserat McGregor under en längre period.

Den besatta kvinnan har försökt få kontakt med irländaren i flera år och har skickat över hundra mejl till den forne UFC-mästaren. I dokumentären Conor McGregor: Notorious läste han upp ett av mejlen han mottagit.


HETAST JUST NU


McGregors stalker: “Jag ser oss ha flera barn tillsammans”

– Detta mejlet är “endast för Conor [McGregors] ögon” och detta är nog det 150:e, sa McGregor om sin stalker. “Hej Conor, efter mitt förra förhållande tog slut hade jag en stark känsla i min kropp att jag var nära på att träffa mitt livs kärlek. Ungefär samtidigt fick jag en vision av mig själv i Las Vegas.

– “Just nu behöver jag något från dig, snälla var ärlig med vad som sker. Jag känner att vi har delat denna kärleken online och på andra platser. Jag ser oss ha flera barn tillsammans; Ella, Shannon, Conor, Hugh, Michael, James och Seamus är några av de namnen jag har i tankarna.”

Sedan tydliggjorde McGregor att han inte svarat på några mejl från den mystiska kvinnan.

– Jag har inte skrivit tillbaka till den här galna subban en enda gång, men hon fortsätter skicka mejl, mejl, mejl – stora detaljerade sådana liksom, hon namnger barnen och sånt, det är sjukt, eller hur?

Trots att McGregor inte upprätthåller kontakten fortsätter kvinnan kontakta honom. Han skämtade sedan om tanken på att hon spontant skulle dyka upp med en pistol för att tvinga honom till ett förhållande.

McGregor och hans fru Dee Devlin har varit tillsammans i flera år och är tillsyns lyckligt gifta. De har två barn tillsammans och väntar ett tredje, detta är dock inget som McGregors stalker verkar ha i åtanke.

Återvänder för spännande returmatch

Efter över ett års frånvaro kommer McGregor att återvända i helgen för att ta sig an Dustin Poirier i huvudmatchen på UFC 257. Det är en returmatch från 2014, där McGregor vann det första mötet via TKO i öppningsronden.

Bägge fighters har dock utvecklats markant sedan deras första möte. Poirier var senast aktuell mot Dan Hooker under UFC Vegas 4 i en av årets i särklass bästa matcher.

Efter fem underhållande och våldsamma ronder utnämndes Poirier till vinnare via enhälligt domslut. Sist McGregor tävlade var under UFC 247 förra januari, då han fullständigt körde över Donald “Cowboy” Cerrone via TKO i den första ronden.

UFCs vd Dana White har också sagt att vinnaren mellan troligtvis står näst på tur för titelchans i lättvikt.

Kvinnan på bilden har inget med artikeln att göra. 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara