Galna odds släppta för Conor McGregor vs. Floyd Mayweather 2

✅ Den stora returmatchen ryktas bli av i MMA-buren ✅ Mayweather öppnar som underdog med skyhögt odds

Enligt uppgifter från den välkända och trovärdiga journalisten Gareth A Davies är en returmatch mellan superstjärnorna Conor McGregor och Floyd Mayweather i diskussionsfasen. Enligt ryktena ska megafighten – som kan vara värd så mycket som fyra miljarder kronor – denna gång bli av i MMA istället för boxning.

Faktumet att Mayweather har gett flera hintar om en MMA-match, samt att han och McGregor har tjafsat fram och tillbaka på sociala medier den senaste månaden, är ytterligare indikationer på att något är på gång och UFC:s vd Dana White har redan bekräftat att han är mer än villig att boka returmötet i UFC.

Galna oddset på Mayweather: 20 gånger pengarna

Nu har oddsen för den potentiella returmatchen släppts hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds. Om du tyckte att de första oddsen för boxningsmatchen mellan Mayweather och McGregor var galna så kommer det här få dig att häpna…

Mayweather öppnar som enorm underdog med det galna oddset 20.00 – alltså hela 20 gånger pengarna! Ett spel på storfavoriten McGregor ger å andra sidan ynka 1.02.

Floyd Mayweather var storfavorit inför boxningsmatchen – men Conor McGregor är ännu större oddsfavorit inför en MMA-match. Foto: Joe Camporeale-USA Today/Reuters

Detta innebär att du som bettar 1000 kronor på Mayweather får ut hela 20 000 kronor (19 000 kronor i vinst) om han skulle trotsa oddsen och besegra “The Notorious” i buren. Samma insats på McGregor ger dig 1020 kronor tillbaka – med andra ord en vinst på 20 kronor.

Ohmbets superbonus – tredubblar din insättning

Ohmbet är bettingsidan som verkligen satsar på MMA, där du förutom världens bästa UFC-odds också hittar flera exklusiva kampanjer och spännande tävlingar på löpande band. Hos Ohmbet kan du dessutom betta live under samtliga UFC-matcher året runt.

Har du ännu inte öppnat ett konto? Då har vi goda nyheter! Alla nya kunder som registrerar sig via den här länken eller anger bonuskoden NYTT200 kan nämligen ta del av världens bästa MMA-bonus – där Ohmbet tredubblar den första insatsen.

Sätter du exempelvis in 1000 kronor får du med andra ord hela 3000 kronor att spela för!

Så vad väntar du på? Surfa in på Ohmbet, hämta din välkomstbonus och börja spela på marknadens bästa MMA-utbud redan idag!

Kategorier
Mayweather vs. McGregorOHMBETSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.