UFC 246 Conor McGregor MMA UFC
Foton: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Galna statistiken – från Conor McGregor vs. Cowboy

✅ De här siffrorna kan "Cowboy" inte vara nöjd med ...

I lördags fick vi se Conor McGregor göra sin återkomst till oktagonen med dunder och brak. Detta då han körde över Donald “Cowboy” Cerrone på bara fyrtio sekunder.

Medan du sov: Så mycket tjänade Conor McGregor – per sekund

McGregor var under veckan som ledde upp till fighten tydlig med att han gärna skulle återvända så tidigt som i mars efter mötet med “Cowboy” – så länge han inte åkte på några vidare skador från mötet.

Galna statistiken för Conor McGregor

Och om man tar sig en titt på den officiella statistiken från matchen verkar en snabb comeback inte alls någon omöjlighet för McGregor. “Cowboy” lyckades nämligen inte träffa med ett enda (!) signifikant slag under den korta matchen, på ett försök.

Foto via UFC.com

“The Notorious” lyckades å sin sida få in 19 signifikanta träffar på 26 försök, vilket nästan är en träff varannan sekund. Dessutom träffade alla McGregors slag Cerrones huvud.

Mycket handlar nu om vem McGregor kommer att ta sig an härnäst. Bland potentiella möten finns en match om lättviktsbältet mot segraren i titelmatchen mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson, eller en match mot “BMF”-mästaren Jorge Masvidal.


Läs mycket mer om UFC 246:


 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara