Garanterat krig: Justin Gaethje vs. Edson Barboza på gång

✅ Lättviktsmatch med vålds-garanti på gång för UFC on ESPN+6 ✅ Justin Gaethje vs. Edson Barboza under diskussion för gala i mars

Mars blir en riktigt bra månad för de som gillar stående fighting. Inte nog med att Stephen “Wonderboy” Thompson är på gång för match mot Anthony “Showtime” Pettis – nu rapporterar MMA-reportern Farah Hannoun ytterligare en spännande match för mars månad.

Topprankade lättviktaren Edson Barboza, en av divisionens bästa strikers, är på gång mot en fighter som alltid går rakt fram: nämligen Justin “The Highlight” Gaethje.

Gaethje var länge en av de mest underhållande lättviktarna utanför UFC och hans UFC-karriär har inte gjort någon besviken. Gaethjes krig med Eddie Alvarez var en av de bästa matcherna 2017. Han följde upp det med ännu ett krig mot Dustin Poirier förra året.

Eddie Alvarez. Foto Raj Mehta – USA TODAY Sports


Relaterat


Edson Barboza söker efter andra raka vinsten

Barboza tog sig nyligen tillbaka till vinstkolumnen efter två raka förluster mot Khabib Nurmagomedov och Kevin Lee.

Senast besegrade Barboza den otroligt tuffe Dan “The Hangman” Hooker via TKO i tredje ronden, i en match som kunde ha stoppats flera gånger.

Även Gaethje tog sig i sin senaste match tillbaka till vinstkolumnen med en brutal knockout mot James Vick i augusti.

De två planeras nu för möte den 30:e mars, förmodligen på UFC on ESPN 2 – detta är dock inte bekräftat.

Vill ni se denna match? Vem tror ni vinner och hur?

Kategorier
Edson BarbozaJustin GaethjeSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara