Demetrious "Mighty Mouse" Johnson med tränaren Matt Hume. Foto: Ron Chenoy for USA TODAY Sports

Garbrandt vs. Dillashaw i stor fara – ”Might Mouse” kan komma att hoppa in

Det kanske inte blir ett bantamviktsmöte mellan titelhållaren Cody Garbrandt och T.J. Dillashaw då "No Love" kan behöva lämna återbud på grund av ryggskada. Istället kan flugviktsmästaren komma att ersätta honom

Bantamviktsmästaren Cody Garbrandt är just nu i Tyskland för att reda ut sina ryggbesvär och enligt MMA-journalisten Ariel Helwani ser det allt mörkare ut för titelmatchen mellan ”No Love” Garbrandt och T.J. Dillashaw som var planerad att ta vid den 8 juli under UFC 213.

MMAnytt.se har redan rapporterat att Garbrandts rygg har satt frågetecken kring matchen men nu kommer ytterligare rapporter om att organisationen håller på att hitta en ersättare för ”No Love”.

Såhär lät det den 13 maj:

Såhär lät det idag

Dillashaw vill möta Demetrious Johnson – White gillar idéen

Dillashaw har redan börjat prata om en ersättare för matchen mot Garbrandt och har siktet inställt på flugviktsmästaren Demetrious Johnson, det kunde UFCs president Dana White rapportera vidare.

Skulle matchen mellan Dillashaw och Johnson bli av kommer ”Killashaw” att gå ned till flugvikt och inte tvärtom. Hör White prata om det potentiella mötet:

 

Vill du se ”Mighty Mouse” vs. ”Killashaw”?

 

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Rykten & Skvaller om MMAz-Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]