Garbrandt vs. Dillashaw i stor fara – “Might Mouse” kan komma att hoppa in

Det kanske inte blir ett bantamviktsmöte mellan titelhållaren Cody Garbrandt och T.J. Dillashaw då "No Love" kan behöva lämna återbud på grund av ryggskada. Istället kan flugviktsmästaren komma att ersätta honom

Bantamviktsmästaren Cody Garbrandt är just nu i Tyskland för att reda ut sina ryggbesvär och enligt MMA-journalisten Ariel Helwani ser det allt mörkare ut för titelmatchen mellan “No Love” Garbrandt och T.J. Dillashaw som var planerad att ta vid den 8 juli under UFC 213.

MMAnytt.se har redan rapporterat att Garbrandts rygg har satt frågetecken kring matchen men nu kommer ytterligare rapporter om att organisationen håller på att hitta en ersättare för “No Love”.

Såhär lät det den 13 maj:

Såhär lät det idag

Dillashaw vill möta Demetrious Johnson – White gillar idéen

Dillashaw har redan börjat prata om en ersättare för matchen mot Garbrandt och har siktet inställt på flugviktsmästaren Demetrious Johnson, det kunde UFCs president Dana White rapportera vidare.

Skulle matchen mellan Dillashaw och Johnson bli av kommer “Killashaw” att gå ned till flugvikt och inte tvärtom. Hör White prata om det potentiella mötet:

 

Vill du se “Mighty Mouse” vs. “Killashaw”?

 

Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
7 Kommentarer
 • Ken Allaga
  18 May 2017 at 10:38

  Kommer inte hända, DJ gick ut med att han inte har några intressen av den fighten öht. Han tycker att det finns fighters som förtjänar det mer och gillar inte idén med att TJ går före i kön.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...