GÅSHUD: Se trailern för Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje här!

✔ Årets match är runt hörnet - tagga till med MÄKTIGA trailern!

Nu är det inte långt kvar till en av årets mest efterlängtade matcher: Khabib Nurmagomedov vs interimmästaren Justin Gaethje.

Khabib är visa ansedd som en av de bästa fighters genom tiderna och den 24 oktober kommer han att få chansen att visa varför. Han kommer att riskera sitt obesegrade matchfacit då han tar sig en an en av MMA-världens mest underhållande fighters under UFC 254.

“The Highlight” Gaethje må inte längre vara obesegrad men efter två tuffa förluster mot tidigare mästare har han fått en nyantändning. Han har fyra raka TKO/KO-vinster och besegrade nyligen Tony Ferguson för chansen att ta sig an Khabib.

Inför den stundande titelmatchen har UFC släppt en otrolig promo som kommer att få dig att tagga till rejält inför galan. Videon har i skrivande stund över 2,5 miljon visningar, något som är ytterligare bevis på hur stor denna gala och titelmatch har chans att bli.


Relaterat


 

Vem tror du går hem med bältet?

“The Eagle” Khabib eller “The Highlight” Gaethje?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Justin GaethjeKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara