Georges St-Pierre ger bort sitt mellanviktsbälte

Georges St-Pierre må vara UFCs mellanviktsmästare efter UFC 217 men något bälte har han inte längre kvar.

När det stod klart att Georges St-Pierre skulle återvända till buren för att utmana Michael Bisping om mellanviktsbältet var det många som undrade hur “Rush” skulle klara sig i en högre viktklass, efter att dessutom varit borta från tävlan i nästan fyra år?


Läs mer: Georges St. Pierre stryper ut Michael Bisping – Blir ny mellanviktsmästare!


Mästare i två viktklasser

Kanadensaren kom dock att överraska alla då han besegrade Bisping och blev en av få UFC-fighters att vara mästare i två viktklasser.

Bältet som han vann kom dock inte att vara runt hans midja särskilt länge då han idag kunde avslöja att han givit bort bältet till sin tränare Victor. “Rush” tog också tillfället i akt att hylla Montreal Wrestling Club och sade att de varit en bidragande faktor till hans succé.

Med den senaste vinsten förlängde St-Pierre sin vinstsvit till tretton raka och han är numera 26-2 i sin professionella MMA-karriär.

Relaterad läsning:

Kategorier
Georges St. PierreSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...