Georges St-Pierre hyllar Logan och Jake Paul — men skickar en varning!

✔ UFC-legendaren: "De gör det till en 'freakshow'"

Den forne welterviktsmästaren Georges St-Pierre har en hel del respekt för vad Logan Paul och hans yngre bror Jake Paul åstadkommit inom boxningsvärlden de senaste åren.

Både Logan och Jake Paul är stora YouTube-stjärnor och är bland de mest omtalade och uppmärksammade personligheterna i MMA- och boxningsvärlden. Logan Paul är inplanerad att möta Floyd Mayweather Jr. i en boxningsmatch nästa månad och Jake Paul kommer från en seger över Ben Askren i boxning via knockout förra månaden.

Jake Paul blev nyligen signerad av nätverket Showtime efter att ha tävlat för Triller och funnit stora framgångar i organisationen. Något som St-Pierre hyllar Paul-bröderna för och kallar dem för talanger när det kommer till att göra affärer och marknadsföra sig.

– Jag är inte en av alla haters! Jag tycker att de gör bra ifrån sig. De är duktiga atleter och rider vågen och tjänar stora summor pengar på vägen. Jag är glad för deras skull, sade St-Pierre till JOE.co.uk.

– Min vän Jean Pascal tränade dem i Puerto Rico och sa att de båda tränar riktigt hårt. De rider vågen och det är en ny era med sociala medier och allt vad det innebär. Så varför inte? Vem hade inte gjort det? Varför inte ta fördel av situationen – och det är precis vad de gör!


HETAST JUST NU


Logan och Jake Paul begår ett misstag ifall de utmanar eliten!

Trots att St-Pierre hyllar Paul-brödernas framgångar menar han att det vore ett stort misstag att utmana toppskiktet av kampsportsvärlden.

– Jag tycker att det är ett misstag att tro att de kan tävla mot boxningseliten eller topprankade MMA-atleter, för det stämmer inte. Men de är duktiga atleter. Kanske med tiden så kan de utvecklas och en dag ge det en riktig chans.

– En av dem tävlar mot Mayweather men han är mycket mindre i storlek och pensionerad. Det är inte samma sak som att gå en riktig titelmatch!

St-Pierre förstår att det finns en marknad för dessa typer av fajter och tycker att det är rätt av Paul-bröderna att kapitalisera på den nya trenden.

– De gör det till en “freakshow” och ger folket vad de vill se! Men vi vill också se de bästa atleterna i världen slåss mot varandra och det får vi när vi ser Anthony Joshua eller Tyson Fury.

– Men människor är nyfikna och vill se kända personer som snackar skit med varandra göra upp. Triller har gett oss den typen av underhållning, och jag accepterar det. Jag är inte en “hater”, det finns rum för allt, säger St-Pierre.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av JOE MMA (@mma.joe)

 

Delar du St-Pierres perspektiv på Paul-bröderna?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Georges St. PierreNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...