Gerald Harris Anatoly Tokov

WOW! Är detta den sjukaste comebacken någonsin?

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Gerald Harris skickade Anatoly Tokov till dödens dörr ✅ Ryssen lyckas med en av de mest otroliga comebackerna i mannaminne

Under åren har MMA producerat några av de mest otroliga comebackerna någonsin. Fedor Emelianenko mot Kevin RandlemanCheick Kongo mot Pat Barry och Anderson Silva mot Chael Sonnen är några av de som man omedelbart kommer att tänka på.

Under helgens Bellator 218 möttes UFC-veteranen Gerald Harris och ryssen Anatoly Tokov på huvudkortet. Efter lite mer än en minut in i matchen träffade Harris med en klockren överhandsvänster som till synes stängde av Tokov.

Harris följde upp på marken och såg ut att släcka Tokov flera gånger. Domaren gav dock Tokov alla chanser att komma tillbaka. I början av nästföljande rond var det istället Tokov som skakade Harris.


Relaterat


Brottaren Harris naturliga instinkt var att gå på nedtagning, något som Tokov utnyttjade på bästa sätt. Spana in händelseförloppet nedan!

Gerald Harris har nu förlorat sina tre senaste matcher medan Anatoly Tokov tog sin fjärde raka vinst.

Vilken är din favorit-comeback?! Kommentera!

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...