Germaine de Randamie reagerar efter att ha blivit fråntagen titeln

"Jag hade ingen aning att de skulle ta min titel ifrån mig."

Germaine de Randamie vann ett kontroversiellt domslut mot Holly “The Preachers Daughter” Holm under galan UFC 208: Holm vs. de Randamie. I och med vinsten blev de Randamie den första kvinnliga fjäderviktsmästarinnan i UFC:s historia.

Efterspelet har dock inte varit i de Randamies fördel.
De Randamie vägrade att möta Cristiane “Cyborg” Justino på grund av hennes tidigare användning av steroider.

ANNONS

UFC tar de Randamies titel

Under måndagen stod det klart att de Randamie blir av med sin titel. Justino och Invicta FC-mästarinnan Megan Anderson möts om fjäderviktstiteln under UFC 214: Cormier vs. Jones II i Anaheim, Kalifornien, USA, den 29:e juli.

De Randamie påstår att hon inte hade någon aning om att hon kunde förlora sin titel och fick reda på det genom sociala medier under måndagen.

“I had absolutely no idea that I was being stripped of the belt,” sa de Randamie till MMAFighting “I found out through social media. Cyborg (Justino) is going to fight Megan (Anderson) for the belt.

Kategorier
Senaste NyttUFC 214

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
En kommentar
  • Picknickname
    20 June 2017 at 12:32

    UFC verkar treva i mörkeret för att skapa fights… Finns det verkligen inte fler fighters i viktklassen så varför skapa den? Andra mästare verkar ju komma undan med att välja eller välja bort motståndare… Tror ägarbytet och där med dom stooooooora lånen kan bli UFCs fall och det skulle inte förvåna mig om vi ser bröderna Feritta som huvud ägare igen om några år då dom köpt tillbaks det för en spotstyvel av vad dom sålde det för… Inte lätt att betala räntor på typ 40.000.000.000 kr. Jag gissar att vi pratar bara räntor på 1-2 miljarder om året. Hmm!?

  • Svara