Gilbert Burns kritiserar Leon Edwards – Blir själv hånad av Nate Diaz!

✔ "Du kommer att vakna upp på intensivvårdsavdelningen!"

Gilbert Burns kritiserar tredjerankade welterviktaren Leon “Rocky” Edwards efter hans senaste framträdande mot Nate Diaz på UFC 263 som ägde rum den 12 juni i Arizona.

Edwards kontrollerade matchen mot Diaz redan från start och var den mer aktiva fightern genom mötet. Han såg ut att gå mot en säker vinst via enhälligt domslut men i den sista minuten steppade Diaz upp och fick in en kombination av slag som hade Edwards rejält skakad.

Dessvärre följde inte Diaz upp tillräckligt mycket och “Rocky” kunde återhämta sig och lyckades ta sig till rondens slut. Efter matchen gick Edwards ut och sa att han tänker vänta med att slåss tills han blir erbjuden en titelmatch i weltervikt. UFC-chefen Dana White har dock gått ut och sagt att Colby Covington kommer få nästa titelchans.

Många kritiserade Edwards uttalande, bland annat Burns som inte var imponerad över vinsten mot Diaz. Han gick ut på Twitter och skickade ett våldsamt meddelande till UFC-kollegan.

– Nate Diaz lyckades nästan att avsluta dig via knockout! Efter att mina nävar träffar dig kommer du att vakna upp på intensivvårdsavdelningen!


HETAST JUST NU


Gilbert Burns får svar på tal från Nate Diaz!

Diaz är inte någon som håller tyst när han ser att någon ger sig på honom på sociala medier. Och denna gång var det klart att han inte gillade vad Burns hade att säga om hans match mot Edwards.

Burns menade bland annat att “Rocky” inte var tillräckligt hungrig under matchen och jagade inte ett avslut. Diaz tog till Twitter och svarade på Burns uttalande.

– Du hade blivit knockad på samma sätt som mot Dan Hooker och Kamaru Usman. “You got your hungry ass slept, amateur”, skrev Diaz.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Gilbert BurnsNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...