Gina Carano slår tillbaka med eldigt inlägg: “Det här är bara början!”

✔ Avslöjar stora planer - efter skandalen!

MMA-pionjären Gina Carano är minst sagt i hetluften och det ser inte ut att lugna ned sig inom kort.

Mindre än 24 timmar efter att hon fått sparken från succéserien ‘The Mandalorian’ kommer Carano med ett stort avslöjande. Hon kommer att producera en egen film tillsammans med den konservativa nyhetssidan The Daily Wire.

 – The Daily Wire hjälper mig att förverkliga en av mina drömmar: att utveckla och producera min egen film. Jag bad och min bön besvarades, berättade Carano för Deadline. Jag skickar nu ut ett hoppfullt meddelande till alla er som lever i rädsla för att bli tystade av den totalitära pöbeln.

– Jag har precis börjat använda min röst, som nu är friare än någonsin tidigare, och jag hoppas att den inspirerar andra att göra detsamma. De kan inte tysta oss om vi inte tillåter dem.

Hon följde sedan upp med ett eldigt inlägg där hon lovar att fortsätta kämpa för sin sak.

 – Det här är bara början… Välkommen till upproret!


HETAST JUST NU


Gina Carano fick sparken från succéserien

Disney och Lucasfilm valde att ge Carano sparken efter att hon gjort jämförelser mellan att vara Republikan i USA och en jude under Förintelsen.

Det var dock inte första gången som hennes uttalande skapat kontrovers. Hon har bland annat blivit anklagad för transfobiska uttalanden, sagt att USA-valet var riggat och hånat folk som bär mask under pandemin.

 – Hennes inlägg på sociala medier, som föraktar människor baserat på deras kulturella och religiösa identitet, är avskyvärda och oacceptabla, meddelade en talesman för Lucasfilm i samband med avskedningen.

Ben Shapiro, medgrundare av The Daily Wire, är desto mer exalterad inför tanken att arbeta med Carano.

 – Vi hade inte kunnat vara mer glada över att få samarbeta med Gina Carano, en otrolig talang som dumpats av Disney och Lucasfilm för att hon kränkte den auktoritära Hollywood-vänstern.

– Detta är vad Daily Wire existerar för att göra: tillhandahålla ett alternativ. Inte bara för konsumenter utan även för skapare som vägrar att böja sig för mobben.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...