GLORY 77: Kickboxaren FLYGER ut ur ringen – knockas strax därpå!

✔ Det flygande knät bjöd på en sorts flygtur!

I kampsport kan allt hända och det bevisades sannerligen under helgens kickboxningsgala GLORY 77 i Rotterdam.

Under den andra ronden mellan den regerande welterviktsmästaren Cédric Doumbé och Murthel Groenhart så försökte sig Groenhart på ett flygande knä. Han missade dock Doumbés huvud och fortsatte istället över repen med en kullerbytta.

Den osannolika luftfärden slutade med att Groenhart landade på rygg utanför ringen men tyvärr slutade inte hans missöden där.


HETAST JUST NU


Knockades strax efteråt

Trots att Groenhart visade prov på stort hjärta och lyckades ta sig upp i ringen så var det tydligt att han inte var sig själv. Matchen återupptogs nästan direkt efter luftfärden och strax därefter fick Doumbé in en högerkrok som släckte Groenhart.

Dombé försvarade därmed GLORYs welterviktstitel och har nu sju raka segrar.

Huvudattraktionen på GLORY 77 var tungviktsmästaren Rico Verhoeven som vann två matcher under samma kväll. Först tog han hem ett domslut över Hesdy Gerges och sedan besegrade han Tarik Khbabez. 

Verhoeven vann därmed organisationens tungviktsturnering och befäster sin roll som den bästa kickboxaren bland tungviktarna.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
GlorySenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...