Bilder via Viaplay

Glover Teixeira vinner galet krig – avslutar unga talangen!

✅ Andra segern i rad för veteranen ✅ Utmanar Corey Anderson

UFC Fight Night: Jacare vs. Hermansson är i full gång i Fort Lauderdale, Florida och alldeles nyss avgjordes se en spännande match i lätt tungvikt. Där fick vi se den nummer 11-rankade veteranen Glover Teixeira ta sig an den unga knockoutartisten Ion Cutelaba.

I vanlig ordning var det Cutelaba som inledde aggressivt och 25-åringen lyckades skaka om Teixeira rejält, bland annat med en spinning back fist.

Men Teixeira, som närmar sig 40-strecket, red ut stormen och tog över allt mer i rond två – innan han slutligen avgjorde matchen med en rear-naked choke som tvingade Cutelaba att klappa.

Ute efter revansch mot Anderson

I sin segerintervju gick Teixeira ut med en respektfull utmaning till Corey Anderson, som han förlorade mot via enhälligt domslut på UFC Hamburg i somras. Teixeira betonade att han förberedde sig för svenske Ilir Latifi, som dock drog sig ur varpå Anderson hoppade in på kort varsel.

– Inga ursäkter, men jag vill möta honom igen, sa Teixeira.

Officiellt resultat: Glover Teixeira besegrade Ion Cutelabavia submission (rear-naked choke) i rond 2 (3:37).

Kategorier
Glover TeixeiraSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...