Garry Tonon, Masakazu Imanari

Grappling: Masakazu Imanari möter Garry Tonon på Polaris 2

Polaris är en europeisk grapplinggala för proffsen inom grappling. Nu har Polaris gått ut med att Masakazu Imanari möter Garry Tonon på Polaris 2.

Polaris 2 är en grapplinggala som går av stapeln 12 september i Cardiff, Storbritannien. I en trailer de släppt meddelar de att Mazakasu Imanari kommer att möta Garry Tonon.

Imanari är främst känd som mma-fighter där hans specialitet varit att avsluta sina matcher på benlås. Även om han är känd som mma-fighter startade han karriären med att träna fribrottning under legendariska Satoru Sayama för att gå över till att träna catch wrestling. Efter han inlett sin mma-karriär så började han även träna andra stilar som Brasiliansk ju jutsu där han fått sitt svartbälte från Marco Barbosa.

Garry Tonon är en yngre fighter som är ett svartbälte under Tom DeBlass. Han har blivit känd genom sina matcher på ADCC, Metamoris och Eddie Bravo Invitational. På senaste Polaris besegrade Tonon Marcin Held med ett benlås. Likt Imanari är också benlås något som Tonon också brukar använda mot sina motståndare.

Kategorier
GrapplingSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara