Greg Hardy diskvalificerad för otillåtet knä – domaren förbannad

✅ Hardy förlorar efter glasklar foul ✅ Domaren: "Are you f*cking kidding me?"

Alldeles nyss avgjordes den delade huvudmatchen på UFC on ESPN+ 1: Cejudo vs. Dillashaw, där vi fick se den kontroversielle NFL-stjärnan Greg Hardy göra sin UFC-debut i ett tungviktsmöte mot Allen Crowder.

Hardy inledde genast med att få in ett par hårda smällar. Men så småningom lyckades Crowder ta sig in på insidan och få ner matchen till marken, och efter en rond som inte gick som planerat var Hardy märkbart trött.

I den andra ronden såg Crowder ut att börja ta över allt mer – så pass att han började känna sig bekväm nog att skratta och sticka ut hakan för att retas. Men det roliga tog plötsligt slut när Crowder – som då stod på knä – knäades av Hardy och golvades som resultat.

Träffen var uppenbart otillåten och gjorde domaren Dan Miragliotta rosenrasande. “Are you fucking kidding me,” röt han ifrån mot Hardy medan Crowder låg på marken och undersöktes av läkare.

Resultatet blev att Hardy diskvalificerades för sin glasklara foul och därmed åkte på sin första förlust som MMA-fighter.

Officiellt resultat: Allen Crowder besegrade Greg Hardy via diskvalifikation (otillåtet knä) i rond 2 (2:28)

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC on ESPN+ 1

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara