Guram Kutateladze rasar mot Paddy Pimblett – efter inlägg om Georgien

✔ "Ska straffa honom" ✔ Datum: Då går Guram sin nästa UFC-match!

När det avslöjades att den före detta mästaren i Cage Warriors Paddy Pimblett skulle göra sin UFC-debut var svenske Guram Kutateladze inte sen med att utmana honom. Pimblett tog dock utmaningen som en förolämpning och ett Twitterkrig utbröt mellan de två.

Det var i samband med det som Pimblett skrev några kommentarer där han refererade till kriget mellan Ryssland och Georgien 2008. Guram, som är född i Georgien men även spenderat många år av sin uppväxt i Ryssland, tog illa vid sig. Pimblett tog slutligen bort sina kommentarer efter att flera Georgiska fighters reagerat, men Guram har inte glömt dem.

I en intervju med MMA Junkie berättar han om bråket med Pimblett, som även involverade Gurams manager Nima Safapour och flera georgiska fighters.

 – Han blev galen […] och skrev några väldigt förolämpande saker till [Nima] och det var riktigt vidrigt. Han pratade om Georgien, han pratade om mitt folk, mitt land, om kriget mellan Ryssland och Georgien — att Georgien förtjänade vad som hände.


HETAST JUST NU


Guram accepterar inte ursäkten

Gurams kritik av Pimblett backades upp av flera fans som rasade mot den unga engelsmannens ordval.

– Flera georgier började pressa honom: “Du säger att det är okej, att vi förtjänar att dö?” — Det här är inte ett skämt. Du skojar inte om dessa saker. Du måste respektera landet, religion, familjen och sådana saker, sa Guram.

– Han tog bort sina tweets och bad typ om ursäkt men du måste ta ansvar för vad du säger, fortsätter han. Orden du har sagt försvinner inte. Jag hoppas att möta honom en dag i oktogonen så jag kan straffa honom för allt han har sagt och för hans attityd.

Annan motståndare i görningen för Guram Kutateladze

Guram håller just nu på och återhämtar sig efter en knäskada. För MMA Junkie avslöjar han nu att han har en ny motståndare på gång, dock inte Pimblett. Guram hoppas kunna gå sin nästa UFC-match i juni eller juli.

– Jag har fått ett erbjudande från UFC om min nästa motståndare, men just nu kan jag inte säga namnet. Men det kommer bli en fajt under sommaren och vi hoppas på det bästa och fortsätter att tänka positivt.

Dock försäkrar han att han inte glömt Pimbletts kommentarer. Guram hoppas att han själv eller någon annan georgisk fighter kan möta honom i framtiden.

Tycker du att Paddy Pimblett gick för långt?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Guram KutateladzeSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.
bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...