Här ställs Sveriges nya UFC-fighter öga mot öga med polske mästaren

✔ Guram invägd och klar - redo för helgens fight

Sveriges nya UFC-fighter, 28-årige Guram Kutateladze, är invägd och klar för helgens debut i världens största MMA-organisation.

Kutateladze, som tränar med superstjärnan Khamzat Chimaev, befinner sig på så kallade “Fight Island” i Abu Dhabi och ska under lördagsnatten göra upp mot Polens Mateusz Gamrot. Motståndaren är en tidigare dubbelmästare i polska KSW och står obesegrad som MMA-proffs med hela 17 vinster på sitt matchfacit.


LÄS MER: UFC med Ortega vs. Zombie och Guram – Matchkort, Tider & Info


Guram Kutateladze: Se svenskens invägning och staredown!

Helgens fight blir även Gamrots UFC-debut. Nu har de två vägt in – och stirrat ner varandra.

Bägge två klarade gränsen för lättvikt (156 pounds, eller ca. 70,8 kilo).

Spana in deras staredown nedan!

I helgens huvudmatch ser vi ett efterlängtat toppmöte i fjädervikt mellan världstvåan Brian Ortega fjärderankade Chan Sung Jung, mer känd som “The Korean Zombie”. Vinnaren av den fighten väntas få nästa titelchans mot mästaren Alexander Volkanovski.

För mer information om helgens UFC-gala, klicka här.


SE ÄVEN: Exklusiv intervju med Khamzat Chimaev – här berättar svenske megatalangen om livet som superstjärna, nästa UFC-fight och mycket mer! (VIDEO)


 

Hur tror ni läsare att det går för Guram i helgen? Kan han bli den första att besegra Mateusz Gamrot? Kommentera!

 

Kategorier
Guram KutateladzeSenaste NyttUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara