Gustafssons knock fick pensionerade “Rumble” att vilja återvända till buren

Alexander Gustafsson imponerade inte bara på den svenska publiken, han fick även sin före detta motståndare Anthony Johnson att vilja återvända till buren.

Det var många som hade ögonen på UFC Stockholm i helgen och en av dem var den numera pensionerade MMA-fightern Anthony “Rumble” Johnson som har knockout-vinster över både Alexander Gustafsson och Glover Teixeira.

I början av 2015 var “Rumble” i Stockholm och knockade “The Mauler” redan i första ronden. När han mötte Teixeira i 2016 behövde han bara 13 sekunder för att avsluta brasilianaren med en brutal uppercut.

Det finns bara en person som under den senaste tiden kunnat ta sig an “Rumble” och det är den nuvarande lätt tungviktsmästaren Daniel Cormier som besegrade honom i maj 2015 och sedan på nytt i april i år. Efter matchen överraskade Johnson publiken och fans genom att avslöja att han tänkte lägga handskarna på hyllan.

Att se Gustafsson enorma prestation i helgen såg dock ut att fresta “Rumble” att göra en retur för såhär skrev han på sin Twitter under UFC Stockholm:

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFC Stockholm

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...