HAN GÖR DET! Marcus Kowal vinner sista matchen i Göteborg!

✅ Marcus Kowal avslutar karriären med ännu en submissionvinst på Bulldog Media Fight Night! ✅ "Det här är min absolut sista MMA-match - jag har en större kamp att föra!"

Alldeles nyss avrundades Bulldog Media Fight Night på Kooperativet Lindholmen i Göteborg med en spännande huvudmatch där ingen mindre än den tidigare MMAnytt-reportern Marcus Kowal gick sin sista professionella MMA-match mot rumäenen Alexandru Mezei.


Marcus Kowal up next!!!

Publicerat av MMAnytt.se den 9 juni 2018


Marcus fick tidigt in en armtriangel och säkrade vinsten via submission i den allra första ronden av sin avskedsfight.

“Det här är min absolut sista MMA-match – jag har en större kamp att föra!” sa en tårögd Marcus i segerintervjun med Reza Madadi.


MMAnytt på plats i Göteborg på Bulldog Media Fight Night till stöd för LiamsLife.org! Swisha ditt stöd till 123 497 76 41 och hjälp till i kampen mot rattfylleri!#RememberLiam #DontDrinkAndDrive

Publicerat av MMAnytt.se den 9 juni 2018


Vinnare: Marcus Kowal via submission (armtriangel) i rond 1

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Marcus KowalSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara