Hånfullt fan trakasserar Curtis Blaydes – efter knockoutförlusten!

✔ "Du blev tokknockad!"

MMA kan ibland vara en brutal sport. Det blev UFC-tungviktaren Curtis Blaydes påmind om när han blev brutalt knockad i helgen – bara för att dagar senare bli uppringd och trakasserad av ett så kallad “MMA-fan”.

Blaydes ställdes mot Derrick Lewis i huvudmatchen på helgens UFC-gala. Inför mötet var Blaydes en stor favorit då han ansågs relativt enkelt kunna vinna matchen med hjälp av sin starka brottning. Han vann den första ronden, men lämnade sig öppen i den andra och blev träffad av en uppercut som avslutade matchen.

Det var ett tungt bakslag som dessutom bröt en vinstsvit på fyra matcher som inkluderade en TKO-seger över den forne UFC-mästaren Junior dos Santos. Motgångarna tog dock inte slut där då en häcklare valde att strö salt i såren.


HETAST JUST NU


Lång väg mot titelmatch

Ett par dagar efter matchen lyckades ett “fan” få tag på Blaydes telefonnummer. Därefter ringde denna personen upp UFC-fightern via ett videosamtal, enbart för att håna honom.

– Tjena Curtis, mannen, du blev tokknockad, skrek personen.

– Vem är detta, frågade Blaydes utan att få svar.

Sådant barnsligt beteende var det absolut sista Blaydes behövde. Inför mötet med Lewis var Blaydes på god väg mot en titelchans men nu lär den vägen bli betydligt längre och svårare. “Razor” Blaydes låg tidigare på andraplats i UFCs tungviktsrankning – en plats som nu övertagits av Lewis.

Tungviktsmästaren Stipe Miocic är inbokad att möta Francis Ngannou i en returmatch den 27 mars. Därefter kommer den forne lätt tungviktsmästaren Jon Jones, som flyttar upp till tungvikt, att få nästa chans på titeln.

Både Lewis samt ryssen Alexander Volkov har nyligen säkrat imponerande vinster, vilket lär ge de bättre matcher framöver. Det återstår nu att se vad som väntar Blaydes härnäst.

 

Vem borde Curtis Blaydes möta i nästkommande match?

 

Kategorier
Curtis BlaydesSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...