Här är den galna UFC-knockouten som ALLA pratar om!

✔ Stal showen med otroliga sparken: "Sjukaste någonsin"

Under helgens UFC-gala så bjöds det på många imponerande insatser, men ingen mer spektakulär än Joaquin Buckleys otroliga KO av Impa Kasanganay.

Det var i mitten av andra ronden som Kasanganay fångade Buckleys ben efter en spark. Buckley reagerade blixtsnabbt, hoppade upp och levererade en snurrspark som landade rakt i ansiktet på den intet ont anande Kasanganay.

  – En av de mest spektakulära avsluten vi har någonsin sett, sade kommentatorerna. Det kan vara den sjukaste knockouten jag sett i hela mitt liv!


Relaterat


UFC-stjärnorna reagerar: “Sjukaste knockouten någonsin!

Buckleys otroliga KO fick honom inte bara tillbaka i vinstkolumnen efter att ha förlorat sin UFC-debut för bara två månader sedan.

Han vann också en vinstbonus på $50,000, ca. 440 000 kronor, för Performance of the Night. Han fick också enormt mycket berömd och beundran från några av organisationens största namn.

Buckley fick även ett personligt besök av UFC-chefen Dana White som överöste honom med beröm och lovord. Enligt White så är Buckleys KO den mest retweetade videon i UFCs historia.

 

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara