Här är den galna UFC-knockouten som ALLA pratar om!

✔ Stal showen med otroliga sparken: "Sjukaste någonsin"

Under helgens UFC-gala så bjöds det på många imponerande insatser, men ingen mer spektakulär än Joaquin Buckleys otroliga KO av Impa Kasanganay.

Det var i mitten av andra ronden som Kasanganay fångade Buckleys ben efter en spark. Buckley reagerade blixtsnabbt, hoppade upp och levererade en snurrspark som landade rakt i ansiktet på den intet ont anande Kasanganay.

  – En av de mest spektakulära avsluten vi har någonsin sett, sade kommentatorerna. Det kan vara den sjukaste knockouten jag sett i hela mitt liv!


Relaterat


UFC-stjärnorna reagerar: “Sjukaste knockouten någonsin!

Buckleys otroliga KO fick honom inte bara tillbaka i vinstkolumnen efter att ha förlorat sin UFC-debut för bara två månader sedan.

Han vann också en vinstbonus på $50,000, ca. 440 000 kronor, för Performance of the Night. Han fick också enormt mycket berömd och beundran från några av organisationens största namn.

Buckley fick även ett personligt besök av UFC-chefen Dana White som överöste honom med beröm och lovord. Enligt White så är Buckleys KO den mest retweetade videon i UFCs historia.

 

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...