BILD: Här är tatueringen som förloraren av Paul vs Woodley kommer att få!

✔ Kändistatueraren flygs in och är redo: "Direkt in i omklädningsrummet för att få tatueringen gjord"

I helgen kommer boxningsmatchen mellan Jake Paul och Tyron Woodley att gå av stapeln och det står mycket mer på spel än bara ära och berömmelse. Inför PPV-galan kom nämligen Paul och Woodley överens om en annorlunda vadslagning.

— Om jag besegrar dig måste du tatuera in “Jag älskar Jake Paul” på din kropp, sade Paul till Woodley under deras face-off i juli. Men om du besegrar mig så tatuerar jag “Jag älskar Tyron Woodley” och man måste lägga upp det på ens Instagram-flöde. Har vi en deal eller inte? Är du självsäker eller inte? Den här killen har inget jävla självförtroende!

Efter att Jake Paul erbjudit vadslagningen vände sig Woodley till publiken för att höra om deras åsikt. Han var dock snabb på att acceptera erbjudandet och deras vad är därmed officiellt.

Den välkända tatueraren Tatu Baby kommer att flyga till Cleveland för att närvara under helgens gala. Direkt efter att matchen är slut kommer förloraren att få en tatuering på plats och nu är även designen avslöjad.

— Förloraren har ingenstans att springa eller gömma sig, skrev Tatu Baby och delade med sig av sin design. Förloraren kommer att få en av dessa tatuerade!


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Tatu Baby (@tatubaby)


HETAST JUST NU


Kommer Jake Paul eller Tyron Woodley att tatuera sig?

Matchen mellan Woodley och Paul är en proffsmatch som de flesta förutspår kommer sluta med en knockout.

Skulle det hända är det dock varken troligt eller etiskt att endera fighter får en tatuering. Paul är dock väldigt allvarlig när han säger att Woodley ska få en tatuering om han förlorar.

 — När han förlorar så skickar jag [Tatu Baby] direkt in i hans omklädningsrum för att få tatueringen gjord eftersom jag inte vill ha några ursäkter från honom, sade Jake Paul till MMAFighting. Han är en man. Han skakade hand om det framför världen. Han måste hålla sitt ord.

Woodley är dock inte lika hård på att Paul behöver hålla sitt ord, så länge han betalar.

 — Jag kommer låta honom förhandla om det, sade Woodley om vad Paul skulle behöva göra för att slippa tatueringen. Om han inte vill tatuera sig måste han betala en fin summa för det hela var hans idé. Vi kan slopa vadslagningen för en summa. Antingen skaffar du tatueringen eller så hostar du upp pengar och donerar till min välgörenhet.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttTyron Woodley

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...