Här fångas Conor McGregor på bild – när han köper cannabis i Amsterdam

✅ Bildextra ✅ "The Notorious" njuter av Amsterdam ✅ Här besöker superstjärnan en coffeshop

UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor har aldrig öppet pratat om sin syn på cannabis, även om han vid upprepade tillfällen lagt ut bilder och klipp på sociala medier som pekat på att han är en stoner.


LÄS MER: BILD: Conor McGregor med en joint i handen?

LÄS OCKSÅ: VIDEO: Röker Conor McGregor cannabis? “Fuck what you think”


Nu cirkulerar en nya bilder på Instagram, som av allt att döma bevisar att “The Notorious” är en cannabisrökare. Här kan man nämligen se den irländske superstjärnan köpa marijuana i Amsterdams största coffeshop – Prix D’Ami.

@thenotoriousmma visiting a coffeeshop in the Netherlands 🚬👀💨 (via @prix_dami ) #thenotoriousmma #weed #coffeeshop #smoking

A post shared by MMA Netherlands 🇳🇱 (@mmanetherlands) on

McGregor la även ut ett par bilder på sin Instagram-story från Amsterdam, där cannabis är helt lagligt.

Dopingklassat – men bara under matchdagen

Cannabis är dopingklassat av World Anti-Doping Agency (WADA) – men bara under tävling. Utanför tävling är det många fighters som brukar drogen, som är olaglig i Sverige men som blivit laglig i allt större utsträckning i andra delar av världen den senaste tiden.

UFC-kommentatorn och komikern Joe Rogan, som själv är en välkänd cannabisentusiast, har tidigare sagt att han tror att majoriteten av alla UFC-fighters använder cannabis. Oavsett om det stämmer eller ej, så tyder de senaste bilderna på att McGregor är en av dem som gör det.


Relaterat:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorRykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.